Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astazi m-am luptat cu frigu pt a deconecta tijele de la butucul usilor pentru ca nijte tipi nocturni tot rascoleau prin masina facandu-mi paguba de:
    -stingator(expirat),lampa auto pe neon, cheie roti,trusa medicala
    Sa vad acum cum mai deschid astia masina )
    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• O noua paguba
      Attached Files

Comment

• Am citit tot Thread-ul, felicitari pentru cum iti ingrijesti masina dar am mai observat ca esti "urmarit" de ghinioane ba iti taie cauciucul ba iti sparge masina si fa tu de paza intr-o noapte se vezi cine nu si-a mai luat-o de mult si dai-o de julestel
        sigpic

Comment

• aia e taietura de la bordura sau ceva de genu , nicidecum de rau intentionat.

Comment

• da...am avut o altercatie in trafic..si am fost bagat in refugiu de tramvai

Comment

• Imi recomanda cineva un atelier ca sa montez si eu alarma ???
              Multumesc

Comment

• da nu vorbesti tu cu sandugolan ? macar stie meserie si nu stai cu frica.

Comment

• salut! ce fel de piston ai folosit la capota ? adica de la ce masina si unde era pozitionat ? ms
                  STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• Nu stiam ca sandugolanu monteaza alarme..! O sa ii fac o vizita..
                    50 RRY - telescopul este de pe o nexia..de la portbagaj

Comment

• frumoasa masina,zi-mi si mie te rog cati centimetri are telescopu' de la capota,si dak este special pt capota

Comment

• off ..plin bucurestiul de capsomani ,pacat ca au masinile de suferit ...las ca o repari . Iti doresc multi km fara probleme!
                        sigpic
                        http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
                        http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• Nu stiu exact ce dimensiune are telescopul.., dar nu este pt capota..el este pt hayon (capota portbagaj nexia)
                          Alin, multumesc mult..asemenea si tie..
                          Update ; azi am schimbat iar toate bujiile calde ))

Comment

• Acum doua zile am inlocuit radio cd-ul...Multumiri userului florin_pintea..
                            Constat o imbunatatire semnificativa a sunetului..fata de radio cd-ul original..nu stiu...acesta are acel cv in plus fata de celalat desi este tot unul "de fabrica"
                            O sa postez cateva poze cu respectivul

Comment

• Am primit azi o oferta la semafor..si uitati ce am descoperit
                              Pretul e bomba n-am ce zice....voi ce mi-ati recomanda...ca trebuie sa fac distributia
                              Attached Files

Comment

• Astazi am reusit sa montez noile aparatori de noroi daruite de design alias dani.
                                Ii multumesc mult pentru cadoul facut..Mai jos poze cu aparatorile vechi si cu cele de la dani..+..un obstacol din timpul lucrarii. Rog pe cineva care se pricepe la sudura sa ma contacteze sau cine are o coarba ca asta sa imi dea pm si o cumpar (urgent)
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google