If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Noutati..prin curte.. Zilele astea voi lua acasa masina, sa vedem ce a iesit
Imi recomanda si mie cineva..bare pavilion pt suport bicicleta? EXCLUS cele de uzina care indoaie plafonul!!
Si astazi a luat itp-ul albastreala. Pareri?!
Eu sunt foarte incantat de cum a iesit! Ce nu imi place este grila pe care au vopsit-o de capu lor
Urmeaza curand revia, distributie & accesorii.
MVP - Dacoserv Militari, (traiasca casco). Cine are probleme cu inima sa nu se uite la pretul din deviz. 7.980 (cu tot cu usa dreapta noua)
DNY - A durat ceva, zic eu 3saptamani si ceva, dupa finalizarea vopsitului masina a stat 3zile in cuptor
Imi poate spune si mie cineva, daca are idee.., dacoservu militari posibil sa nu aiba decontare cu saraciile astea de la Euroins... In caz ca este asa..unde imi pot repara masina?! Ca nu o repar la service-urile lor de cartier...pot insista sa o repar cumva unde doresc?
Stiu. Reparatia o voi face in service dacia-renault pe banii mei, si o sa fac cerere de despagubire catre cei de la euroins. Reparatia costa in jur de 500lei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment