Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da din cate vad pe theadul tau esti urmarit serios de ghinion iti urez multa bafta in continuare si fara incidente de genu asta
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• Asa este. Sper si eu sa duc lipsa de incidente de genu..
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Siii...se lasa jos jos jos., in continuare upgrade-uri pe 2013!!
        Attached Files

Comment

• Din cate am citit, Eibach Pro Kit sunt pt MCV. Potrivesc si pe berlina?
          Cumpar volan de Duster

Comment

• Asteptam poze
            Sa le stapanesti sanatos!
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• retro 590
              Multumesc.
              soboBN - au fost montate tot pe un ph1. Deci merg Ma poate lamuri si pe mine cineva care e treaba cu repozitionarea bucsilor? Care bucsi si cum anume? s-ar mai castiga cativa mm, daca o sa repozitionez si bucsile astea?

Comment

• cele de la bascula din ce am inteles
                vezi aici operatiunea, daca vrei sa ajungi direct unde te intereseaza (si asta vrei) da.i la minutul 11.00
                sigpic

Comment

• Mersii mersi., gata m-am lamurit!

Comment

• cu placere si spor la treaba!
                    sigpic

Comment

• INtrebare: De cateva zile am observat ca la unele plecari mai in forta, concomitent cu deplasarea mi se aprinde in bord (slab de tot, dar vizibil / palpaie) martorul pentru usi deschise. Are cineva idee din ce cauza?

Comment

• Verifica senzorii usilor sa fie toti in regula. Se poate ca la unul din ei sa fi intrat apa.

Eu la ambele masini nu mai am cauciucul de protectie la unul din senzori iar dupa ce spal masinile sau merg un timp indelungat pe ploaie sta semi-aprins martorul si aici depinde si de cata apa a intrat. Cu timpul cand se usuca apa dispare licareala aia a senzorului.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Multumesc pentru sfat, am sa verific

aleXspeed : Am gasit contactul usii dreapta spate, jucand in locasul acela impreuna cu garnitura de cauciuc. De la delicventu asta sa fie problema?!
                          Last edited by andrei_mircea; 30 January 2013, 01:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Da sigur de la el, am avut si eu aceeasi problema si mi-a tiuit alarma toata noaptea pana a murit. scoate-l si inlocuieste-l dar vezi de unde il iei ca mie mi-a cerut la un magazin 80 de lei pe unul original

Comment

• ) 80lei!? Never. Gasesc pe aici pe la baieti pe forum.

Comment

• Intrerupator aici: http://www.bestautovest.ro/log-contactor-usa-speed.html

sau aici http://www.bestautovest.ro/log-conta...a-speed-2.html

sau aici original http://www.bestautovest.ro/log-conta...a-speed-1.html
                                Last edited by MihaiiahiM; 30 January 2013, 15:04.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google