Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CataFOF- da este de ph2
    nicu_rcn- Aceasta imbunatatire nu este facuta pe masina mea., poza este cu scop informativ. Auzisem si eu de chestia asta si am incercat sa caut poze....Am postat-o poate ne lamureste cineva cum a montat-o, daca a decupat ceva (desi daca este nevoie eu nu fac asta), sau orice alta modificare.
    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• este nevoie de decupaj pentru a intra clapetele de PH2
      Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
      Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
      Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
        CataFOF- da este de ph2
        nicu_rcn- Aceasta imbunatatire nu este facuta pe masina mea., poza este cu scop informativ. Auzisem si eu de chestia asta si am incercat sa caut poze....Am postat-o poate ne lamureste cineva cum a montat-o, daca a decupat ceva (desi daca este nevoie eu nu fac asta), sau orice alta modificare.

In primul rand nu este deloc scump un set de clapete de-alea. In al doilea rand, daca iti place chiar asa de mult, pune mana si fa-ti... Nu astepta pe altii.

Sau poate ti se pare mult 10 lei o clapeta d-aia. Roaga un coleg cu PH2 sa te lase sa probezi o clapeta de-aia la tine.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Dsign, nu pretul imi sta in cale..ci.. "decuparea" din materiale. Nu prea mai am drag de masina, sincer)
          Noaptea trecuta am facut un drum Bucuresti-Predeal cu popas la 3 brazi. Eh, din bucuresti am plecat cu 32L de motorina (conform diagnozei computerului care cred ca da rateuri), cu un consum urban de 10,1%. Ies din Bucuresti, intru pe A3, ies de pe A3, abia imi scade consumul la 9,7~9,8% numai stiu exact. Pot sa zic ca in drum spre Ploiesti s-a mers cu masina "pensionar style" ~ maxim 90km/h. Ajung la Trei Brazi, fac un popas de 5-10minute dupa care plec spre casa. Jos in Predeal resetez complet calculatorul de bord, urmand ca la intoarcere sa se mearga mult mai tare cu ea, viteza medie fiind de 84,7km/h cu 100 km/h constant de la Breaza pana la intrarea pe A3, iar pe A3 145km/h pe navigatie. Acum in rezervor mai am 10L, range de 176km, 10,4L consumati si un consum afisat de 5,9L/100km. Astazi am mers putin cu masina prin oras si a scazut viteza medie de la 84,7km/h la 58,8km/h.
          Dupa calculele mele, teoretic masina a consumat mai mult la plecare desi s-a mers ca un pensionar cu ea, decat la intoarcere cand s-a mers mai rapid. De ce, nu stiu. As baga mana in foc ca, calculatorul de bord e inapt.!! sau functioneaza cu etnobotanice sau ce e mai rau, sa nu am defect vre-un injector, daia sa imi arate si 10~12~14~15L/100km prin oras iarna sau vara. Scuzati eventualele greseli gramaticale daca exista.
          Attached Files

Comment

• Nimicuri....
            Attached Files

Comment

• Astazi, neavand ce face, am decis sa incerc sa infoliez manerele de deschidere a usilor din interior. Rezultatu....mai jos.. Bineinteles, Nu sunt finalizate!!
              Am folosit autocolant gri Oracal 641.
              Attached Files

Comment

• Au iesit destul de bine.
                sigpic

Comment

• Au iesit bine,ce folie ai pus pe ele ?
                  http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

• gri Oracal 641

Comment

• Se lasa jos jos jos...Astazi am reusit si eu sa intru in randul posesorilor de suspensii sport. Poze mai jos.
                      Pareri despre tinuta de drum, nu mi-am facut inca pentru ca nu am mers cu ea dupa montarea suspensii. Va urma
                      Attached Files

Comment

• Frumos frumos
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                          Se lasa jos jos jos...Astazi am reusit si eu sa intru in randul posesorilor de suspensii sport. Poze mai jos.
                          Pareri despre tinuta de drum, nu mi-am facut inca pentru ca nu am mers cu ea dupa montarea suspensii. Va urma
                          Suspensie completa sau doar arcuri?
                          Ps. vor toate jos jos jos , le place jos jos jos
                          I changed her oil , she changed my life
                          sigpic

Comment

• Teo21Din- doar arcuri, acuma dupa ce am si mers cu ea....cam as zice ca ii trebuie si niste amortizoare ceva mai tari.. Este fooarte acceptabila pentru oras, configuratia asta, dar parca parca... simt pe spate un usor efect de "barca" sau poate mi se pare.

Comment

• Cati km ai cu amortizoarele? Inca ceva ai grija ca la damburi mai ales daca e si incarcata masina e posibil sa iti sara spatele
                              I changed her oil , she changed my life
                              sigpic

Comment

• Pai, amortizoarele au cam 52.300...cam asa..Da, la limitatoarele de viteza e mai neplacut, la gropi acceptabil. Nu ma asteptam sa se comporte asa frumos Eibach
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google