De unde ai achizitionat becurile de pozitie?
Logan II 0.9TCe PAF
Collapse
X
-
Asteptand becurile cu leduri smd pentru semnalizari, mi-am schimbat lumina la panoul de climatizare. Rezultatu...?mai jos.
O sa imi ziceti ca nu a iesit chiar bine, dar in realitate se vede muult mai bine, nefiind nici un gram de lumina, culorile de la panoul de climatizare (cifrele 3,4 par mai albe - dar in realitate tot panoul este albastru mai putin pucticelele rosii de la caldura). Am separat complet lumina de la cifre fata de cea de la "caldura" (rosu), unde am folosit defapt banda smd alba.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
-
Aham, folosind metoda a mai complicata Fizica de clasa a8a, fir-ar mama ei!
Comment
-
Traiasca black friday, si multumiri pentru montaj lui sandru...(stii tu, HZP)
In "cardasie" cu boxele blaupunkt de pe logan, acest player se aude mai mult decat satisfacator. Chiar am si ceva bass.
De asemenea,
- Cumpar cochilie inferioara (partea de jos unde este coloana de directie)
-Vand radio cd-ul de logan impreuna cu satelitul de comanda. [/COLOR]My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Pai zi un pret la radio cd cu butoane sub volan. Poi face schimb cu cel caruia ii dai cd-ul, sa primesti cochilia inferioara
Comment
-
Au inceput sa-mi "cada bibelourile" cum spunea Nicolaescu intr-un film.... Mai exact, deschid azi capota, pt o verificare a fluidelor etc, si intamplator am constatat ca numai am "dopu" / "capacu" de la capota, sau cum i s-o zice. Daca are careva un dala, desi nu cred, sa-mi dea de veste. Sunt sigur ca nu se gasesc in comert, si daca mai intreb la astia cu dezmembrari, imi livreaza preturi de imi cad dintii..
Astept sa imi iau banii, si imi voi achizitiona interfata pentru satelitul de comanda de clio/kangoo care sa mearga montat si utilizat cu playerul JVC. (abia astept ). Sper sa imi vina saptamana asta si becurile cu leduri, si mai am in plan ceva cu leduri, si cam gata cu "modificarile" pe anu asta. Poate la anu' reusesc sa o modific intr-o alta marca varsta o sa-si spuna cuvantul, n-am probleme cu ea, pur si simplu, masina cam la 4-5ani se schimba)My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
Comment