Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am bordul facut..dai la pag 10 ;) O sa vreau niste superflux-uri + rezistente
    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• lichidele, nu fluidele ca doar nu e femeie

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
        Au inceput sa-mi "cada bibelourile" cum spunea Nicolaescu intr-un film.... Mai exact, deschid azi capota, pt o verificare a fluidelor etc, si intamplator am constatat ca numai am "dopu" / "capacu" de la capota, sau cum i s-o zice. Daca are careva un dala, desi nu cred, sa-mi dea de veste. Sunt sigur ca nu se gasesc in comert, si daca mai intreb la astia cu dezmembrari, imi livreaza preturi de imi cad dintii..
        Astept sa imi iau banii, si imi voi achizitiona interfata pentru satelitul de comanda de clio/kangoo care sa mearga montat si utilizat cu playerul JVC. (abia astept ). Sper sa imi vina saptamana asta si becurile cu leduri, si mai am in plan ceva cu leduri, si cam gata cu "modificarile" pe anu asta. Poate la anu' reusesc sa o modific intr-o alta marca varsta o sa-si spuna cuvantul, n-am probleme cu ea, pur si simplu, masina cam la 4-5ani se schimba)
        Of vai, dar ce durere... Se gasesc capacele de-ale de noi, trebuie doar sa ai ochiul format si sa stii unde sa cauti.

Ah, dar stai, mai e ceva! Trebuie sa iesi din casa duminica dimineata, la prima ora! Fatality
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• geo_ultras -> da, ai dreptate. Greseala mea!
          dsign, duminica dimineata, inafara de jegul ala de targ, unde altundeva mai poti cauta?! Da' oricum am facut rost de la nenea MVP!

Comment

• Azi mi-a ajuns interfata pentru player. 50% din ea a fost montata, maine urmand sa o finalizez. Sunt sigur ca va functiona. Ii multumesc colegului Fratello pentru interfata
            Attached Files

Comment

• Cum ziceam, in weekend mi-am montat interfata pentru player. (Work 100%-> multumesc Fratello), m-a cam julit la mana dorinta de a monta cat mai repede interfata, dar a meritat investitia! RECOMAND
              Asa, intre timp am mai achizitionat 100+de "diamante" care isi asteapta noua locatie + un update la plafoniera! Sa vedem ce-o sa iasa! Multumesc gaboneygg.
              Attached Files

Comment

• Poate sa imi confirme si mie cineva de pe forumul asta, cum ca, stropitorile de parbiz de lighean 2/ lodgy, etc...sunt foarte proaste?! Deoarece cand spritzez parbrizul, panaramele astea numai fac pardeaua aia care iti lua ochii.... imi face un jet cat o gura de pahar.....De ce, stie cineva?! Am curatat toata instalatia (rezervor lichid spalat si suflat cu aer comprimat, lafel si furtunasele + stropitorile). Cand vreau sa stropesc parbrizu, pe duza din dreapta iese mai repede apa decat pe duza din stanga (sofer).
                Parerea mea: sunt niste Mizerii made by renault shit!

Adica asa... http://www.youtube.com/watch?v=lrkMVFe_3FI
                Nu e masina mea in clip.
                Last edited by andrei_mircea; 22 December 2013, 03:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu le am de ceva vreme si nu am probleme. Trebuie sa fii atent si ce fel de solutii folosesti , apa/apa distilita sau demineralizata vara , aia de la robinet poate sa iti faca depuneri si altele , asa le infunzi .... Ca si problema ce am pe stanga , nu face "perdeaua" suficient de mare , si ramane o portiune mica de 1-2 cm la stergator care da pe uscat , trebuie sa dau putin mai mult lichid ca sa imi stearga bine tot parbrizul.
                  Cumpara alte duze(17ron) + un filtru de benzina (dala nenorocit la 3ron sau cat costa , se gasesc si in carrefour si pune-l la bidon).

Comment

• Cea mai buna solutie : dusele originale, cu cate 2 jeturi. Solutie imbunatatire : duze de PSA, dau cantitate mare de apa si acopera tot parbrizul
                    _

sigpic

Comment

• petre cand mai treci pe la mine iti arat ca la mine stopesc bine,acopera tot parbrizul.ori ai nimerit unele mai prost calitativ(nu cred),ori e problema cu instalatia. dar o rezolvam,mai nasol cu frigul.
                      p.s. sau recomandarea lui dsign. (cea mai buna)

Comment

• duze de PSA -> Ce inseamna?

Originally posted by andrei_mircea View Post
                        duze de PSA -> Ce inseamna?
                        Da, am mai citit pe diverse surse, cum ca, si lichidul care il pui in rezervor...ar conta.. (cica alea la punga de plastic sunt ok).
                        Last edited by andrei_mircea; 22 December 2013, 14:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• PSA = Citroen, Peugeot
                          _

sigpic

Comment

• Cazanul a atins cifra de 55.005km

Comment

• Multi km in continuare si fara evenimente!

Comment

• dany91 -> Multumesc.
                                Sii...astazi, in sfarsit am terminat si eu lampa suplimentara de frana,munca dracului (taiat, lipit, vopsit, etc.).....dar rezultatul fiind WOW.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google