Logan II 0.9TCe PAF
Collapse
X
-
Până astăzi mașina are un număr de 60.600km cumulat cu un consum urban de 7,4%. Mai departe, am repoziționat bucșile, și am constatat că mașina s-a mai lasat 0,8 mm. Urmează pregătirile pentru iarnă pasul 1 : Am cumpărat chedere Duster (MERITĂ investiția, vă garantez) S-a schimbat sunetul inchiderii ușii dar și forța cu care împingi ușa ca să o închizi.
Am cumpărat și bujii preîncălzire, când am cumpărat cheia cu butoane ca să îmi programez cipu-l mi-a zis baiatul care se ocupa de diagnoză că am trei bujii arseMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
-
da se repozitioneaza ;)sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Tocmai de aceea am întrebat, pentru că nu știam dacă și pe spate se face. Bănui că este același procedeu, ca și pe față. Desfaci suruburile de la basculă, lași mașina pe roți, dai o tură, și strângi șuruburile fară a ridica masina, corect?
ps: Chederele de Duster și-au arătat adevarata valoare, în sensul că în numai două zile a dispărut acel sunet plăcut la închidere. Probabil am utilizat excesiv ușa stânga )My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
În ultima vreme am fost torturat de-a dreptul de două sunete foarte enervante, un sunet venea din spatele airbag-ului din dreapta iar cel de-al doilea sunet venea din spate stanga. Aici am banuit ca sunt arcurile de la portbagaj de vina dar....n-a fost asa. Așa că astăzi am decis să investighez / remediez.
Am izolat eu pe acolo cate ceva cu fononim, dar....tot face.
În schimb în partea din față dreapta am izolat pe sub bord cablul de la antena, și cablul de la airbag, sperând că voi scăpa de sunetul enervant. Și nu s-a întâmplat, tot face, dar numai este atât de pronunțat. Sunetul din bord se aude când ajung în jurul a 2000rpm, intră în rezonanță ceva pe acolo. Iar in spate se aude la gropi un sunet ca și cum ar juca o foaie de tablă.
Zic mersi, că numai este atât de pronunțat ! O să mai văd și mâine, poate reușesc cumva să strâng cele 4 suruburi din spatele bordului de la airbag.
ps: Am pierdut dopurile de sub mașinăMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
eu il am doar pe cel din bord care se pierde cand am 4 liniute la temperatura apei, dar care e enervant cand motorul e rece. unii au dat tot bordul jos si au indesat tot felul de chestii pe acolo. dar nu am nervii si aptitudinile sa fac asa ceva, ar ramane doar sa dau un sac de bani cuiva dispus sa-mi rezolve problemele. pana atunci, dau muzica mai tare. dar trepidatia aia e foarte enervanta.
Comment
-
Pai bine boss, tie ti se aude din spatele torpedoului si tu izolezi in stalp???
Cablul de antena e rigid mai ales la rece, bate prin bord pe unde este tras. Trebuie imbracat in burete
Comment
-
dsign - Am izolat cablul ăla de la antenă cu un burete de vre-o 5cm, în mai multe locuri, într-adevăr nu se mai aude atât de pronunțat, dar mai există sunetul. Am să încerc mâine să strâng cele 4 suruburi de la airbag (poză mai jos a lui Cristi Streulea), poate s-au slăbit alea și vibreaza tabla din spate. Am izolat și stâlpii împreună cu cablurile pentru ca am sesizat ca zornaiau și aia, oricum i-am facut rapid în 10minute.
Foose - N-am sesizat, sincer iți zic.Attached FilesMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
Comment