Logan II 0.9TCe PAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

..sal frumosa masina....dc ai schimbat injectoarele la km astia!?

Comment

NU mai folosi filtre Uniflux, Te Rog frumos pentru masina ta. vad ca ai injectoare noi, foloseste fi;ltru de motorina de origine sa nu le schimbi iar ...

Comment

azaburi- am schimbat injectoarele din cauza motorinei de calitatea intaia..:|
        filtrull.de motorina am uitat sa va zic...dupa ce i-am facut poza am observat ca era fisurat asa ca m-am suit in masina si mi-am luat banii inapoi pe el...65ron si voi achizitiona unul de origine din service la revizie..!
        -Am mai achizitionat asa ceva pt revizia ce va urma si am primit 2autocolante de la Motul..le multumesc! sunt superbe..
        Attached Files
        My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Noutati....
          Attached Files

Comment

ce turbina ai mai mare?
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

da-mi voie sa fac o precizare, sper sa nu te superi: cu uleiul asta pot spune ca faci o greseala, fie vara sau iarna trebuie musai 10 w 40 diesel. Nu conteaza spoilere jenti sau alte accesorii, motorul trebuie ingrijit ca atare, asta e cel mai important...RESPECT...
              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

La service mi s-a recomandat ala...:-?? bine ca mi-ai zis sa ii iau la intrebari..p-astia
                ramule..am turbina de megane2 dci..si merg la 1bar

Comment

i-ai luat arce?
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

motoarele renault au toleranta mica deaceea se recomanda ce zice fabrica,vezi in cartea tehnica. Eu am folosit de cind o am numai castrol magnatec turbo diesel 10 w 40, sunt foarte multumit si am aproape 51 mii km...
                    "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Da kysule...
                      app..imi poti zice si mie unde gasesc un telescop cum ai tu la capota? si eventual 1poza 2 cum l-ai montat? Mersi..
                      Emylogan..eu bag numai elf in ea..pt ca imi place cum merge...pe dacia veche (nova) bag Mobil1 si toarce si acum la 65900km

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                        La service mi s-a recomandat ala...:-?? bine ca mi-ai zis sa ii iau la intrebari..p-astia
                        ramule..am turbina de megane2 dci..si merg la 1bar
                        turbina de megane se potriveste ìn locul turbinei originale sau trebuie facute adaptari?
                        cat te-a costat turbina?noua?sh?
                        bafta
                        God is my copilot

Comment

• Am schimbat-o cu tot cu galerie de evacuare
                          este sh reconditionata complet + galeria de evacuare spala in acid special pt curatarea funinginii si depunerilor
                          a costat cam 18mil. Concret numai stiu cat....undeva pe la suma aia
                          bafta

Comment

• sal..frumoasa masina...multi km fara probleme....
                            bafta

Comment

• mai Nebunik tu asa vrei sa iti faci posturi ? ....citeste macar threadu cap -coada ! si nu da numa copy paste la niste urari ca sa iti faci posturi !
                              sigpic

Comment

• Bucurii..in fata casei
                                In urma loviturii masina a fost deplasata spre trotuar cu 30-35cm..(paralela cu bordura) se poate observa (mai greu ) in poza
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google