..sal frumosa masina....dc ai schimbat injectoarele la km astia!?
Logan II 0.9TCe PAF
Collapse
X
-
azaburi- am schimbat injectoarele din cauza motorinei de calitatea intaia..:|
filtrull.de motorina am uitat sa va zic...dupa ce i-am facut poza am observat ca era fisurat asa ca m-am suit in masina si mi-am luat banii inapoi pe el...65ron si voi achizitiona unul de origine din service la revizie..!
-Am mai achizitionat asa ceva pt revizia ce va urma si am primit 2autocolante de la Motul..le multumesc! sunt superbe..My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
-
da-mi voie sa fac o precizare, sper sa nu te superi: cu uleiul asta pot spune ca faci o greseala, fie vara sau iarna trebuie musai 10 w 40 diesel. Nu conteaza spoilere jenti sau alte accesorii, motorul trebuie ingrijit ca atare, asta e cel mai important...RESPECT..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
motoarele renault au toleranta mica deaceea se recomanda ce zice fabrica,vezi in cartea tehnica. Eu am folosit de cind o am numai castrol magnatec turbo diesel 10 w 40, sunt foarte multumit si am aproape 51 mii km..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View PostLa service mi s-a recomandat ala...:-?? bine ca mi-ai zis sa ii iau la intrebari..p-astia
ramule..am turbina de megane2 dci..si merg la 1bar
cat te-a costat turbina?noua?sh?
baftaGod is my copilot
Comment
Comment