Frumose noile jante...Sa ai grije de ele Bafta!
my golanel :d
Collapse
X
-
New: schimbat HU Sony X-ploud cu Pionner P4900 + un subwoofer de la service la shokaliptiku! Sunt multumit de lautari acuma ) In curand vreau sa schimb si boxele fata care sunt tot de la SOny cu ceva de la Ground Zero!Ce ziceti? Poze in curand ca voi monta si triplele cu prelungire fir
Comment
-
Si in sfarsit am montat si stopurile cu modificarile necesare ....Cu micile probleme care m-au speriat...Era o siguranta...Siguranta principala si nu se aprindea motorul!In sfarsit...Bien ca sa terminat cu bine !Vin si cu cateva poze ,voi mai face poze si in wekend dupa ce o spal ca aseara am tinuto sub un plop si cu roua de dimineata e varza acuma ....Murdara !
Comment
-
Adica acum marsarierul functioneaza pe stanga si ceata pe dreapta,tot nu e bine sorry eu credeam ca ai schimbat becurile intre ele da apoi mi-am adus aminte ca nu becurile is colorate si geamul stopului.Nu ma risc sa zica vreun garcea de ce am ceata pe dreapta si mars pe stanga
Comment
-
Care vrea sa schimbe ceva la masina sami zica si mie ca sa ma loveasca in fata sa pot schimba bara fata cu una mcv ! Am fost sa imi fac casco prin cineva si nu m-am ferit sa ii spun ca as vrea sa fac mai mult pentru a schimba bara fata si mi-a zis cica daca descopera comisia cum am lovito(cu intentie) raman cu ea asa ,mai bine cica sa intru in cineva care nu imi acorda prioritate > !
Comment
Comment