mam interesat in legatura cu preturile ionizare si folie!! nici nu stiu ce sa fac stau intro dilema...am inteles ca chiar daca e omologata folia,nenea Garcea daca vrea tot iti ia talonul si te pune sa le dai jos,dar stiam ca in lege nu poti sa pui alte folii decat cele omologate...si ca preturi:350ron ionizare toate geamurile iar folia 160E ,ambele fiind cica cu omologare!!Are cineva poze cu un Logan Gri platine pe ambele variante?(ionizare si folie llumar)?? voi ce ziceti??avantaje/dezavantaje ?? mersii
am gasit in Codul Rutier Art 127,alin35: aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator; daca e sa imi pun folie am sa umblu cu codul rutier in torpedou (daca incape) si sper sa nu am problemeD sa vad ce am sa fac! voi ce spuneti? vara care e mai avantajoasa impotriva calduri ,ca eu nu am AC :-s
nu mai folosi limbaj tip mirc
am gasit in Codul Rutier Art 127,alin35: aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator; daca e sa imi pun folie am sa umblu cu codul rutier in torpedou (daca incape) si sper sa nu am problemeD sa vad ce am sa fac! voi ce spuneti? vara care e mai avantajoasa impotriva calduri ,ca eu nu am AC :-s
nu mai folosi limbaj tip mirc
Comment