Am Si Eu Cazan Din 2009 :D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru siguranta lui, adica sa taie arcurile, nu? Buna idee!
    http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

Hai acum certati-va te topicul omului.....
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Nota 10 pentru jante.Poti spune modelul si cat au costat?
        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Nu ne certam, doar impartasim opinii diferite. Nu poate fi decat constructiv.

Comment

CataFOF, care o fi ala care regreta acum? Ar fi o chestie sa faca cum zici tu la janta, iar ca exemplu jantele lui sebi8ta.

In loc de parasolarul acela alb, ar merge o bucata de folie neagra (cumparata dintr-un targ, neomologata si taiata pentru parbriz).

Cine a zis ca loganul nu se poate comporta ca o masina sport? Daca el adopta un stil sport e foarte bine, decat sa pracice ceva stil de mos, sa ii puna in parbriz steguletele alea care se pun la rabe )). Uita-te la logane facute in stil sport: 48 CUP, FOF, KYS, BIBI,(sunt primele care mi-au venit in minte, sunt multe altele) etc...
            sigpic

Comment

nu inteleg de ce ii sariti in cap lui manuel. cu atat mai mult pe threadul asta. omul a venit cu niste observatii foarte ok.

fastfurious, ma scuzi dar eu nu mi-am ' tunat ' loganul si totusi am primit mai multe aprecieri referitor la comentariile pe care le-am facut pana acum pe threadurile ' my ride '.

iamagi, nu vad ce e de ras dar da. unei masini ii aduci modificarile mai intai pentru confortul tau si sunt niste etape. fiind o masina noua si ph2 si 1.6 si nu cred ca si-a luat-o sa rupa virajele cu frana de mana in prima seara. asadar , din nou, un sistem audio, o cotiera sau altceva de genul mi se par niste sfaturi foarte realiste.

adryano2009 : intr-adevar , fa-ti masina cum iti place tie dar uita-te pe la alti useri care au tinut cont de sfaturile celorlalti si acum sunt multumiti de masina lor si o apreciaza si cei din jur.

oricum e haioasa masina din start din cauza culorii, la cat mai multi km !

Comment

adryano sincer sa fiu arata binisor masina ta dar se putea mai bn...de exemplu pe culoarea ta mai bine puneai jante din alea cu negru si faceai plafon negru mat sau lucios colai grila aia cromata care arata ca naiba cai prea mare zic eu si cu folie pe gemuri ar arata super o inst xenon,lampile spate putin negre dar e cam ilegal,dar cu taiatul arcurilor laso balta zic eu,e foarte riscant daca vrei mai joasa sch arcurile,si ploapele ar da bine dar vopsestele in culoare masini la un service,oricum o sa arata bn la un moment dat pt cai o culoare frumoasa pe ph 2...o prinde bn,bafta multa si astai parerea mea tu fa ce crezi cai mai bn si ceti place.
                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

frumoasa masina.............chiar imi place,mai pune poze
                  Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                  -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                  Silent Coat.

Comment

foarte misto masinuta! motorizarea e multumitoare, zic eu...jantele nu prea imi plac, parca ies si un pic in exterior? anvelopele sunt standard? sa ai grija de ea, numai bine!
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

imda sincer am vazut ca este in deajuns sa incepi un tread,si iese l-a iveala romanul din fiecare lucru care imi reaminteste ca traim in romania si nimic nu este de mirare ......intardevar multumesc pt opinii fie ele pro fie contra....fiecare are gusturi propii si "sugestii" ...@jante sunt niste ATS CUP made in germany 7j fata 7.5j spate cu caucicuri 4x205/50 r15..... nu sunt fake si da au fost reconditionate datorita starii in care se aflau cand le-am luat ...am preferat deocamdata ats cup in loc de orice turcism sau m-ai stiu eu ce rial de pe piata.....sper cat de curind sa le pot schimba cu cele din atasament @ pleoape si "parasolare"... nu stiu ce sa spun deocamdata ramin acolo pina o sa ma plictisesc de ele....@folia o sa vina o data cu muzica care este prezenta momentan si nenea cu racing nick ;) nu stiu sincer deocamdata cam atat o sa comentez ...aaa cat despre cotiera ))) daca nici el n-are;)

Nu mai scrie mIrc: k , sh, tz, s.a.
                      Attached Files
                      Last edited by Seba; 27 August 2009, 02:08.

Comment

logane facute in stil sport no da-o draq... loganu ii o masina simpla de familie aia nu o faci vecii in stil sport, mai ziceam daca era o honda, bmw etc alea da... da nu loganu'

@adryano2009: arata foarte bine masina... tot respectu
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Mie unul, imi place masina. Rotile sunt faine, insa cu o suspensie sport ai scapa de acel look off-road.
                          Ai inceput bine, continua.

Comment

frumosa masinuta sa o stapanesti sanatos. jantele fale asa cum a zis CATAFOF da foarte bine pe masina iar in legatura cu pleoapele nu te necajii se vopsesc )
                            la cati mai multi km fara probleme

Comment

adryano2009 - Fa-ti masina pe gustul tau , sa-ti placa tie nu altora ca doar nimeni nu te ajuta cu bani sau cu munca pe care trebuie sa o depui sa - ti faci masina sa-ti placa. TOT RESPECTUL pentru toti care nu irosesk vorbe in zadar

Comment

playmo, merci pentru sustinere.
                                Last edited by crististreulea; 27 August 2009, 13:24.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google