Am Si Eu Cazan Din 2009 :D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mie nu-mi plac ploapele ...In rest arata bine,si daca pui niste folie o sa arate si mai bine,jantele sunt marfa.
    PS:de unde stiti voi ce face omul cu masina,poate intra cu ea pe drum accidentat,daca vrea sa-si puna suspensie sport isi pune daca nu nu.Oricum arata bine.
    PPS:merge mai bine un parasolar negru ;).
    Sa ai parte de ea.
    sigpic

Comment

Originally posted by Tudor_cj View Post
      logane facute in stil sport no da-o draq... loganu ii o masina simpla de familie aia nu o faci vecii in stil sport, mai ziceam daca era o honda, bmw etc alea da... da nu loganu'
      AI mai tudore... ce dracu... hai sa facem un logan in stil 'manelar' - ii punem jante pe 15" cu niste capace cu shpinere, ii punem croame peste tot, cat mai multe cozi de rechin, o intaltam putin de spate sa fie mai pericoloasa, incarcam masina cu shtikere gen unu_gutza borla (chiar daca nici nu stie ce e), eibach (chiar daca are arcuri supra intaltate), michelin (chiar daca are kormoran) etc... o umplem cu CD-uri cu talam si ii mai punem si vreo 20 de iconite in parbriz sa zica lumea ca estem credinciosi. Am zis stil sport, cu gandul ca referindu-ma la sport zic despre: arcuri sport, jante sport, filtre etc etc... tot ce e sport si folositor .

Adryano, masina e frumoasa... inca in sfat (fa intai in photoshop sa vezi daca iese) - revopseste pleaopele si vopseste in alb si partea cromata din grila - va da ceva en badboy-look. Jantele, daca le schimbi (desi eu le-as pastra pe acestea) pune pe 16/17 inchi.
      sigpic

Comment

Originally posted by playmo View Post
        ...oricum e haioasa masina din start din cauza culorii, la cat mai multi km !
        Alb-ul nu mi se pare "funny",pica bine pe Logan ph2.In schimb haioase sunt jantele si pleoapele.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Salutare,nici nu i-ai facut mare lucru la masina si deja si-a schimbat aspectul.Spor la tunarit in continuare si sa te bucuri de ea.

Comment

HAI BAIETIIIIIII .....CHARGEEEEEEEEE ......... ;) hai ca stiu ca va pricepe-ti...obvservati analizati si dupa care "taia-ti si spintecati" .... sa va vad.... ps: sper ca nu o sa mi se ceara drepturi d autor

multumesc dan tot respectul
            Attached Files
            Last edited by Cezar; 27 August 2009, 14:58.

Comment

Mie unul imi place si asa cum e acum,dar cred ca cu niste arcuri sport sau toata suspensia sport ar arata beton.Arata bine cu rotile astea dar e cam inalta,arata cam urat cu distanta aia dintre roti si aripi.Asta e părerea mea,normal ca o faci cum iti place tie.

Comment

ce bine arata acum.

Ai schimbat jantele? Mai pune poze... daca vrei sa te spintecam )

O ai cumva intaltata sau asa e ea din fabrica?
                sigpic

Comment

simpla si frumoasa ;) ... bafta in continuare

Comment

Nu vedeti ca-i alta masina? DOH!*

*doar am zis ca nu mai scriu pe topicul asta dar... frateeeeee!
                    http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

Nici nu am fost atent la numar... Scuzele de rigoare. Am vazut ca e la fel de ridicata si nu am mai fost atent... Oricum... cu pleoape albe si banda cromata alba, e ca un bad boy.
                      sigpic

Comment

eu nu inteleg care e Cazanul cl cu nr de arges sau de bucuresti?
                        sigpic #

Comment

Originally posted by adryano2009 View Post
                          HAI BAIETIIIIIII .....CHARGEEEEEEEEE ......... ;) hai ca stiu ca va pricepe-ti...obvservati analizati si dupa care "taia-ti si spintecati" .... sa va vad.... ps: sper ca nu o sa mi se ceara drepturi d autor

multumesc dan tot respectul
                          Pai aici vad ca ai pe spate un alt fel de jante,iar pe fata altele.
                          Care-ti plac?
                          Mie-mi plac cele de pe fata.
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

ce imi place atunci cand sunt asa de atenti baieti astia la thread-uri ...ca in rest )) .... totusi cat de greu este sa observi ca are alt nr ))) ...imda ....)
                            Last edited by Cezar; 27 August 2009, 19:57.

Comment

Nu sunt sigur,dar cred ca am vazut GKK-ul,azi,prin oras...si nu era Bucuresti,dar poate ma-nsel...
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

foate tare ,chiar imi place si imi plac si ats-urile.am cautat si eu mai demult...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google