Ce sa o mai dam de gard....simplu si de efect...super misto....
Masina mea
Collapse
X
-
@ cristi_xp: ai pus vreo poza pe pag anterioara?
site-ul ala...logtuning...e facut cu picioarele, o gramada de informatie aiurea, preturi care...mi-e frica sa ma gandesc la varianta in care nu le-au gresit...per total...toti buticarii si-au facut site...dar cum e scump se face rabat la calitate...ca...deh...remuneratie)
Comment
-
cum am mai zis,nu conteaza siteul,conteaza ce vand.Eu am fost la magazin la ei,si nu e "butic" ,am ramas placut impresionat de ce au acolo.Sunt multe produse,evident mai sunt si preturi gresite,si produse care le au pe stoc dar nu apar pe site...
poze...
pentru calitate injurati pe crististreulea...
pentru stil si maiestrie...aplaudati crististreuleaLast edited by Cristi_Xp; 23 February 2008, 03:10.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pe ambele faze? si la proiectoare cumva h 11?
mersi...Last edited by crististreulea; 17 December 2007, 19:59.
Comment
-
Originally posted by laur200445pe ambele faze? si la proiectoare cumva h 11?
mersi...
h1 pe ambele faze,si proiectoarele h11
Originally posted by SUPERCARcristi cat ai dat pe stopuri si pe faruri?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu se renteaza bixenon,de fapt il pui degeaba.
Ca la scurta se aprinde lupa,la lunga se aprinde celalalt...deci bixenonu e degeaba...
O poza cu cel mai tare telefon !Last edited by Cristi_Xp; 23 February 2008, 03:10.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Dar cati MP are telefonul ala... O avea mai multi decat o camera de radar de la Politie?)
Comment
Comment