misto arata fain...mi-ai pus si gume pe 45
Masina mea
Collapse
X
-
Originally posted by silviu_cos View Postarata foarte bine masina sa o stapanesti sanatos si spor la tuning !!!
Comment
-
pai daca n-are dungi d-alea din folie ,si putina tiganeala normal ca nu`ti placePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pe langa dungile din folie are multe altele si poate imi zici si mie ce e tiganeala pe ea, cred ca stiu la ce te referi ,dar sunt multe altele care au tiganeala asta de care spui tu si la ei nu te-ai mai exprimat asa ...iar daca ii dadeam replica lu silviu_cos eu dadeam ca mi se pare a fi foarte lingusitor....nu ti se pare ca ai exagerat????Last edited by crististreulea; 10 February 2008, 00:51.
Comment
-
ai mai postat si in urma cu 2 pagini,niste poze de 1 an ,in care ziceai ca nu`ti place,am inteles ideea,doar nu sa te oblig sa iti placa...omul a incercat sa fie amabil atata tot ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Omule eu te-am intrebat de tiganeala de pe masina mea ........... sa inteleg ca te-ai exprimat asa doar ca razbunare pentru ca am zis ca nu imi place masina ta ??..................oricum eu cred ca e foarte lingusitor.....te mai intreb odata nu ti se pare ca ai exagerat??????
ca nu o iau ca o jignire nu sunt chiar atat de sensibilLast edited by crististreulea; 10 February 2008, 00:52.
Comment
-
Sunt de acord cu tine dar nu ti-am facut masina TIGANEALA....asta e diferenta dintre noiLast edited by crististreulea; 10 February 2008, 00:49.
Comment
Comment