frumoasa si cu gust facuta...bravo cristi spor la treaba pe viitor
Masina mea
Collapse
X
-
poze facute ziua
cu spatele n-am facut ca trebuia sa ies afar...si e lume in strada,iar zic astia,uite nebunu asta iar face poze la masina )Last edited by Cristi_Xp; 23 February 2008, 03:10.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pragurile mai mult imi plac alea de zender...sau chiar dacia...sunt mai simple...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
era si cazul sa vedem poze pe lumina, acum da, pot sa zic ca imi place cum arata.
in poza 3 nu puteai si tu sa prinzi toata masina? sa punem noua masinuta in filmul LoganClub
vezi ca te-am programat la o sedinta de filmatDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
mai, super e masina. Am 2 comentarii:
1. Se vede urit plasa aia de cusca de iepuri in fata, nu stiu de ce, dar e aiurea
2. Eu as renunta la ornamentele cromate de pe grila
Si inca o chestie: masina asta plinge dupa o capota prelungita stil Bad Boy
Comment
-
Frumoasa masina dom'le! Oricum cred ca stiai deja ca asta e si kitul meu preferat de la Prostreet. Pragurile sunt singurele la care as avea ceva de comentat, dar oricum e mai bine decat fara. In rest arata super. Mai da si tu pe la intalniri sa vedem masina live si sa dai de baut ca ti-ai pus kitusigpic
Comment
-
-
Originally posted by crististreulea View Postera si cazul sa vedem poze pe lumina, acum da, pot sa zic ca imi place cum arata.
in poza 3 nu puteai si tu sa prinzi toata masina? sa punem noua masinuta in filmul LoganClubOriginally posted by dsign View Postmai, super e masina. Am 2 comentarii:
1. Se vede urit plasa aia de cusca de iepuri in fata, nu stiu de ce, dar e aiurea
2. Eu as renunta la ornamentele cromate de pe grila
Si inca o chestie: masina asta plinge dupa o capota prelungita stil Bad Boy
Originally posted by mareom View PostFrumoasa masina dom'le! Oricum cred ca stiai deja ca asta e si kitul meu preferat de la Prostreet. Pragurile sunt singurele la care as avea ceva de comentat, dar oricum e mai bine decat fara. In rest arata super. Mai da si tu pe la intalniri sa vedem masina live si sa dai de baut ca ti-ai pus kitu
Originally posted by dsign View PostCristi, tine minte trei cuvinte : CA PO TAPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
merg ornamentele cromate, nu ies in evidenta...te avantajeaza culoarea masini...bafta
Comment
Comment