Oooooo...ce nasol. Imi pare rau pt. masina si mai rau pt. caprioara (ce bun e papricashu' ...). Sa inteleg ca n-ai putut s-o eviti. Ce stupid, clar ca n-ai putut sa eviti...
Masina mea
Collapse
X
-
Asta e ... noroc in casco,pacat ca dureaza ceva vreme ,nervi,pana se rezolva tot.Luni merg sa`mi fac dosarul,sa vad ce si cum,farurile si spoilerul n-am ce sa fac decat sa le cumpar pe banii mei ,si sa depun facturile la asirom si sa astept dupa ei pana imi dau banii.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Si puscaria si amenda ? Cum tia spus tovarasu cu traxdata si iosca baci
ah si duminica cristi icspe este invitat la jebel de baciu de la post si paduraru iosca sa faca o tacanita de cerb,coarnele o zi sa si le pune trofeu la oglinda retro din interior pe post de talisman,de a alunga cerbi de pe drumsigpic
Comment
-
)))))))))))))))))))))))
Tu esti bolnav
Mersi alin,gigi si boris ca ati venit dupa mine.
Special Boris care a dirijat circulatia...Last edited by Cristi_Xp; 12 April 2008, 23:06.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostAia-i caprioara ma nu masina )
Masina e la service,luni cand merg cu asiguratoru fac poze...
imi pare rau ...Its just a car ...
Comment
-
Originally posted by Florin_GIT View PostSuper tare masina cristi.bv eu mai am pana sa ajunga cum imi doresc
Cristi cam nasol ce ti s-a intamplat.. acum pana recuperezi banii pe faruri si spoiler.....sper sa nu dureze prea mult. Asteptam poze cu masina sa vedem cum s-a comportat la impactul cu cornutasigpic
Comment
-
Banii de pe faruri si bara o sa-i recupereze repede, adica in maxim 30 zile.
Comment
-
Da nu stiti cu legea noua.. ca daca nu o trecut regulamentar strada trebuie sa iti faca masina? Eu zic sa mergi la padurar sa iti plateasca ca doar sunt neamuri) Nasol pentru masina:|LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment