Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu is facute inca...Seba inca se ocupa de asta
    Ultima oara cand am incercat era sa dam foc la rompetrol ) .Si se aprindeau toate 4,dar cand voiam sa revin pe scurta nu se mai stingeau,ramaneau toate 4 si pe scurta ...
    Last edited by Cristi_Xp; 29 June 2008, 01:40.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Dar lumina cum era?

Comment

• Pai lumina pot sa o obtin si acum,ca nu trag manerul de tot pana cupleaza lunga,ci il las intre lunga si scurta,unde se aprind ambele si se vede beton,dar tre rezolvat sa ramana asa si cand cuplez lunga,ca fac scurta la mana
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
          Poze de azi de la Tim Tuning Show
          Cum te descurci cu anvelopele astea cu talon pe 45?

Comment

• Deci sa inteleg ca in momentul in care se aprind toate 4 e lumina mai buna ca pe farurile originale? Un prieten mi-a spus ca stie sa le lege, ca se mai integreaza 1 sau doua releie. Daca reusesc eu iti trimit schema de legare.

Comment

• Mai bine imi trimiti releele,sau imi zici de unde sa cumpar,ca nu gasesc sa cumpar.Seba zicea ceva de niste diode...El stie mai bine.
              @supercar,destul de bine,pe drumuri nasoale,sau la cratere e mai rau ...
              un update curand...deocamdata fotoshop
              si inca una pentru "dusmani" care vor sa o vada cu jante de tabla ))
              si cu ele vopsite
              Attached Files
              Last edited by Cristi_Xp; 9 July 2008, 17:39.

Comment

• Asta-i explic de 2 luni, dar el nuuu, BATMAN, BATMAN! jante vopsite, catalizator scos si tot ca o conserva arata
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Niste poze...Pe spate n am nr deocamdata)
                  Attached Files

Comment

• Ce`s cu pozele astea artistice mai cristi ? `ai ca poate ne intalnim in weekend ... "
                    mi ciuda pe tine .. Stii dice nu ? Din cauza masinii
                    prea frumoasa
                    Its just a car ...

Comment

• Faina masina

Comment

• Misto...Dar cam neagra toba aia

Comment

• Frumoasa si masina si sunetul. Bafta la urmatoarele modificari

Comment

• Originally posted by RADU_LYN View Post
                            Misto...Dar cam neagra toba aia
                            pai nu se potrivea cu restu masinii...Asa ca am vopsit-o neagra

Inca o tura
                            Attached Files

Comment

• SUPERBA masina Cristi, sa ai parte de ea. Imi place foarte mult, e asa cum mi-ar place si mie sa o am pe a mea. Succese depline la noi modificari. Te salut
                              Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Arata belea cu jantele negre! De mult timp trebuiau facute asa! Bafta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google