Tare ....
Masina mea
Collapse
X
-
Merci...Ar mai fii multe...
vreau sa prelungesc capota,as vrea cand schimb discurile sa pun discuri ventilate si gaurite,tre sa repar cutia,alta finala sport,sa schimb traseul de evacuare...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Update jante pe 17"
galerie evacuare stock...To be continued!
ps. Acu am auzit si io pt prima data cum suna filtru sportAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am avut de vreo luna...Dar n-am apucat sa fac poze...
la evacuare am zis...to"be" continued )Last edited by Cristi_Xp; 12 September 2008, 03:05.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Tari de tot jantele. Dar nu sunt prea negre?...Spor la tunarit.
Comment
-
Asa erau si alea dinainte...
si cum ziceam ieri...To be continued...Ep 2 ...
Va urma...Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mda .. Remus .. Acum sa vedem cum va urla .. Nu inteleg de ce nu erai multumit de sunetul de dinainte era super oricum .. Pacat :>
il are a mea sunetul tau de dinainte .. Defapt sa dau jos intermediara :P
bafta icspe ... Stii ca mi ciuda pe tine .. Am ziso si o mai zic DIts just a car ...
Comment
Comment