Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tare ....
    Its just a car ...

Comment

• Cristi_xp, arata super Loganu tau. Apropo, ti-am vazut CRI-ul in revista Autoshow. Sa sti ca ai un Logan foarte "fotogenic".
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Salut cristi .... Ai o masina ... Senzatie rau ... Ai grija de ea ... Da ce vreau sa te intreb .... Se pierde din vizibilitate cu farurile astea angel ????
        Logan 1.6MP

Comment

• La mine zic ca nu
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Superba masina
            deci chiar imi place, am foarte mult timp de cand sunt pe forum, dar e prima oara cnad ma uit la threadul cu masina ta si sincer imi place ceeea ce vad bravo
            mai vrei sa ii faci si altceva ?

Comment

• Merci...Ar mai fii multe...
              vreau sa prelungesc capota,as vrea cand schimb discurile sa pun discuri ventilate si gaurite,tre sa repar cutia,alta finala sport,sa schimb traseul de evacuare...
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Treaba cu, capota, nu teai gandit rau deloc imi place la nebunie, sa vad cand dispun si eu de resurse fac si eu asta cu siguranta deocamdata urmeaza jante
                succes in ceea ce tiai propus si bafta la tuanrit :>
                Last edited by RazvanB; 3 September 2008, 22:51.

Comment

• Update jante pe 17"
                  galerie evacuare stock...To be continued!
                  ps. Acu am auzit si io pt prima data cum suna filtru sport
                  Attached Files

Comment

• Filtru sport ... ? De cand ? Parca nu aveai asa ceva si de ce revenire la evacuare stock ?
                    Its just a car ...

Comment

• Am avut de vreo luna...Dar n-am apucat sa fac poze...
                      la evacuare am zis...to"be" continued )
                      Last edited by Cristi_Xp; 12 September 2008, 03:05.

Comment

• Tari de tot jantele. Dar nu sunt prea negre?...Spor la tunarit.
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Asa erau si alea dinainte...
                          si cum ziceam ieri...To be continued...Ep 2 ...
                          Va urma...
                          Attached Files

Comment

• Felicitari ptr jante ;) da bine rau pe masinuta !!
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Mda .. Remus .. Acum sa vedem cum va urla .. Nu inteleg de ce nu erai multumit de sunetul de dinainte era super oricum .. Pacat :>
                              il are a mea sunetul tau de dinainte .. Defapt sa dau jos intermediara :P
                              bafta icspe ... Stii ca mi ciuda pe tine .. Am ziso si o mai zic D
                              Its just a car ...

Comment

• Daca vrei sa "arunci" fosta toba.."arunc-o" spre Bucuresti (spre mine)
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google