E promisa deja la altcineva...
Masina mea
Collapse
X
-
Episodul 2 ...50 mm Urmeaza montajulAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
O poza mai veche .. Sper sa nu se supere proprietaru )Attached FilesIts just a car ...
Comment
-
Sambata cred ca o montez....Am mai luat si un accelerator de gaze,sa pun in loc de intermediara ca sa nu urle asa tarePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ma astept sa sune prea tare,chiar si pentru mine,chiar daca am comandat si un accelerator de gaze care sper sa mai reduca un pic de zgomot...Deci s-ar putea sa ramana si catalizatorulPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am montat toba,deocamdata am lasat catalizatorul acolo.Suna destul de tare,parca cealalta suna mai tare.Probabil ca de vina este acceleratorul de "particule" .Sper ca sapt asta sa dau jos si catalizatorul sa vad cum suna fara...
si un link de utube cui nu ii mere .Mp4
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment