Kitul pilot jantele sunt misto...e ala STF parca ,nu?
Masina mea
Collapse
X
-
Misto loganul tau Cristi ... Sa ai parte de cati mai multi km cu el fara nici o problema tehnica sau de alta natura ...
Comment
-
Merci!Si tie...sa-l faci ca ala din avatar.Daca vreti arcuri...e oferta pana in 15 la racing nick...4,5 milPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
A ta pare un SUV pe langa masina de alaturi. ;)
Ma referam la inaltime, nu la aspect, amandoua arata frumos.
Comment
-
Originally posted by Marius_NOpel Manta?
@andrei,aia ma uitam si eu intr-o zi,cat e de inalta,si nu e problema de garda lasata jos sau altceva,pur si simplu e mare
A mea arata mai misto,mai ales la cat e de curata ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
tu nu esti pe treaba ta cu bagaboantele alea ma )
Comment
-
De la mine a invatat-o sau cel putin...eu stiu ca foloseam expresia "pentru enjel aizuri,sa creada bagaboantele ca e bmw"Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
eu zic sa ceri drepturi de autor :P
Comment
Comment