pleoapele le-ai cumparat din tim?
Masina mea
Collapse
X
-
Teoretic as zice ca da,pentru ca arcurile astea sunt mai tari,nu ar mai avea voie sa lase masina sa coboare...asta daca ai si amortizoare..Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by dogy_10pleoapele le-ai cumparat din tim?
@Marius,cand merg acu acasa sper sa merg sa le pun,si asa tre sa merg sa imi fac revizia,da nu le pun la aia ca sub un milion sigur nu ma ajunge,asa cu 200-300 de mii le pun la cineva la un service ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Dar in ce ai intrat de e bara aia asa lasata?
Comment
-
Da, la aia ma refer.
Comment
-
Am agatat pe unu mai demult,cand am vrut sa`l depasesc omul a facut si el stanga cand eram langa el,si aia din service n-au stiut sa-mi prinda spoilerul ca lumea,am mai vazut cazuri,plus ca plasticul ala de sub spoiler nu e inlocuit,l-au lasat tot ala spartPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai cred ca e rupta brida care tine bara, oricum se repara daca te duci la un service mai bun.
Comment
-
La vara cred ca o bag in reparatii,tre sa schimb o aripa ca e putin zgariata,si n-au vopsit-o cretinii in cabina,e plina de pori si se duce vopseaua,plus o piatra in parbriz...de zici ca au tras dupa mine sniperii...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment