Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai dreptate.
    Multumesc!

Comment

• montat balaurii ...deja si-au schimbat culoarea .Problema e ca filtru ala nu mai poate sta acolo ,nu ma gandeam ca pot sa degaje asa multa caldura .

Originally posted by adimrv View Post
      pe cand vedem jantele montate pe masina?
      cand imi ajung cauciucurile ...dupa 15 apr.
      Attached Files
      Last edited by Cristi_Xp; 8 April 2010, 01:19.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ce urati is ma)
        urla?
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Cati cai dau astia? 2 cai frumoshi sau 2 slabanogi?

Si acum ii pui barele originale? Adica fara Prostreet?
          sigpic

Comment

• dupa ce vand kitu asta o sa pun stock
            referitor la cai , nu ma pronunt , n-am idee
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Inainte ce talon aveai la cauciucuri? Sincer, nu as renunta la kit. Sau... cine stie, poate faci si tu vreunul custom, pe marimea gardei la sol.
              sigpic

Comment

• am avut mai multe ... 205/50/16,205/45/16 , 205/40/17,205/55/16 , pe gumele de iarna am 195/60/15 ca la tractor )
                s-a vandut kitul ,urmeaza datu jos .
                Last edited by Cristi_Xp; 8 April 2010, 17:19.

Comment

• Salut, eu cred ca nu e nevoie sa muti filtrul de aer, doar trebuie sa izolezi "balaurii" cu banda izolanta, pun o poza ,sigur stii despre ce vorbesc. Spor la tuning in continuare ! vad ca merge treaba bine.
                  Attached Files

Comment

• nu e buna banda termoizolanta la motoarele aspirate , face mai mult rau decat bine , la turbo unde intr-adevar temperaturile din galerii sunt mult mai mari isi are rostul ,dar la aspirat face mai mult rau ,se incalzeste mult mai tare chiulasa .

Comment

• Greseala mea ,asta nu am stiut, dar parca nu as renunta la filtru sport...incearca sa gasesti un loc de unde sa traga aer rece sau daca tot am vazut ca vrei sa-ti vinzi body kitu si sa mergi pe tema rally un orificiu ceva in capota inspirat de la masinile de rally...Bineinteles faci cum crezi tu ca e mai bine eu am dat doar o idee.

Comment

• Imi plac serpii din imagine prin aia sigur trece sange fierbinte )
                        Last edited by vgroza; 8 April 2010, 18:43. Reason: ...
                        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Originally posted by regalcobra View Post
                          Greseala mea ,asta nu am stiut, dar parca nu as renunta la filtru sport...incearca sa gasesti un loc de unde sa traga aer rece sau daca tot am vazut ca vrei sa-ti vinzi body kitu si sa mergi pe tema rally un orificiu ceva in capota inspirat de la masinile de rally...Bineinteles faci cum crezi tu ca e mai bine eu am dat doar o idee.
                          nu renunt la filtru , in pozitia asta o sa fie pentru mersu zilnic , pentru alte situatii o sa ii pun o teava direct:p

Comment

• uite cum poti face misto de o masina

cred ca acum ar castiga concursul ce-a mai tiganita masina
                            Attached Files
                            Last edited by crististreulea; 9 April 2010, 21:32.
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• e un mic frankenstein....dar si dupa multiplele operatii estetice va iesi zana.....nu-i asa cristiXP?

si tot e mai frumoasa decat unele specimene de pe taxi in Bucuresti )
                              Last edited by razvanamza; 9 April 2010, 21:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mai urata de asa nu cred ca se poate
                                Masina nu o sa fie nimic special , o bara de MCV , nu stiu daca pe spate sa pun bara de PH2 sau bara normala , si niste praguri zender .Daca mi-as gasi undeva bara de fata zender ar fi si mai ok .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google