Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte frumoasa iar mai trebui un clean pe spate..
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• si mie imi place mai mult acum

Comment

• ce stoc arata
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• parca era mai agresiva cu bara aia rosie lui streulea mai gumele sa vina si uleiu schimbat si esti ON
          sigpic

Comment

• ai avut cumva castrol?de castrol am auzit si eu acelasi lucru...
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• am avut mobil 1 ... nu-s fan castor
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• acuma recunoaste ca masina suge umpic de oloi)

Comment

• ma cam indoiesc sa isi faca capatu in 80 mii km , plus ca nu da fum de nicio culoare.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• atunci e uleiu de vina...daca si cu motul se va intampla tot asa...e bai...daca nu...e binebafta!

Comment

• motulul pe concentratia asta asa e facut ,sa se consume .
                      Last edited by Cristi_Xp; 28 April 2010, 23:24.

Comment

• Daca pui ulei de la bunica ce sa-ti fac. Vezi si tu, ca poti schimba semeringurile de la supape daca mananca putin ulei. Daca o tii mult in ture mari, uleiul se mai evapora sau arde.
                        Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                        www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• inainte aveam mobil 5w50 ...deci nu chiar bunica )

Comment

• Confirm ca sunt uleiuri care se consuma chiar daca motorul este perfect.Nu scade repede, nu iese fum si nici nu se pierde(picura) pe la semeringuri dar in timp dispare. Nu cunosc explicatia dar am vazut/trait.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• gata , a venit si uleiul ,de la DaciaShop in stoc cu livrare de pe o zi pe alta .
                              Recomand .
                              Attached Files

Comment

• ti la`i tras pe ulei Cristi
                                hai sa bagi un film ceva cu ce poate masina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google