Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu prea ma bate gandul sa pun distantiere , si doar pe spate nu pun ca s-ar comporta foarte ciudat masina .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• un mic update
      Attached Files
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Foarte buna suspensia...eu o am de ceva timp pe masina si sunt foarte multumit

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
          un mic update
          Da, unul foarte micut !
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
            un mic update
            cel mai micut
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Sa-ti cada cu placere pietrele la rinichi. Nu uita sa bei multa apa cat mergi cu masina.
              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Buna treaba cu reglabila asteptam poze cu ea montata pe masina.Bafta!!
                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Frumos, frumos! Sa ai grija de masina cu suspensia asta. Oricum e CHECK !
                  sigpic

Comment

• sa te zguduie fara probleme

Comment

• din cate am inteles de la posesori , nu ar fi asa rigida ca amortizoarele astea sport ,deci is cam obisnuit

Comment

• super update

Comment

• Asta da update....

Comment

• amortizoarele sunt de vanzare , arcurile s-au vandut .

Comment

• mic rau updateul ...

sa ne spui cum se simte cand e low si daca poti fa niste poze in detaliu la flansa reglabila ...am niste idei ..multumesc anticipat

Comment

• nu stiu daca o sa fie foarte low , pentru ca mai trebuie sa car una alta cu ea .
                                Deocamdata am ceva probleme cu lichidul de servo , tot dispare , si vad ca alternatorul imi este plin de ulei , nu stiu de unde s-a crapat ce s-a crapat .Probabil de la pompa ceva ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google