nu prea ma bate gandul sa pun distantiere , si doar pe spate nu pun ca s-ar comporta foarte ciudat masina .
Masina mea
Collapse
X
-
un mic updateAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postun mic updatehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Sa-ti cada cu placere pietrele la rinichi. Nu uita sa bei multa apa cat mergi cu masina.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Comment
-
din cate am inteles de la posesori , nu ar fi asa rigida ca amortizoarele astea sport ,deci is cam obisnuitPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu stiu daca o sa fie foarte low , pentru ca mai trebuie sa car una alta cu ea .
Deocamdata am ceva probleme cu lichidul de servo , tot dispare , si vad ca alternatorul imi este plin de ulei , nu stiu de unde s-a crapat ce s-a crapat .Probabil de la pompa ceva ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment