Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Verifica sonda de la servo....mie pe acolo imi crugea si imi umplea alternatoru,dupa ce am schimbato nu a mai cus.

Comment

• Oups ! Nasoala treaba cu lichidul de la servo ... sigur e crapat ceva : ori vasul sau unul din furtunele de legatura ... si eu am patit-o, noroc de garantia extinsa ca altfel ma usurau baietii de vreo 1500 ron ( am diesel si e pompa mai mare) ... bafta :-)
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Si la mine este la fel....,dar mult lichid nu a disparut....

Comment

• Originally posted by anonimboy View Post
          Verifica sonda de la servo....mie pe acolo imi crugea si imi umplea alternatoru,dupa ce am schimbato nu a mai cus.
          ce sonda ? de asta zici ?
          m am uitat si eu la ea si e cam uleioasa ...
          Attached Files
          Last edited by Cristi_Xp; 6 June 2010, 22:29.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da aia e problema....la fel si la mine,am dat pe ea 70 lei parca se schimba foarte usor.

Comment

• dap...si eu am aceeasi problema cu sonda. mai exact curge pe unde se imbina sonda cu t-ul ala. si am intrebat un mecanic si mi-a zis ca solutia ar fi schimbarea sondei....
              sigpic

Comment

• deocamdata completez , ca nu am timp de cautat sonde , si nici nu pierde foarte mult ,mai problematic ar fi alternatorul ca se imbiba in ulei .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• gata am pus si suspensia

Comment

• Da,arata super Cristi
                    Dar ce viteza aveati amandoi.........
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• e cel mai jos nivel ?
                      banuiesc ca nu o sa mergi asa joasa...o ridici macar de spate ?

Comment

• este la maxim jos , am si ceva marfa in portbagaj ,si voiam sa incerc sa vad daca pot circula asa cu ea . Maine testez ) , daca ajung intreg la destinatie e bine )

Comment

• Daca aveam drumuri mai bune,mergea sa circuli asa.........dar cred ca trebuie sa o ridici putin
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• Super LOW!!!

Arata foarte tare... dar la relanti zici ca e un mic tractoras ))
                            sigpic

Comment

• Mah tu vrei s-o faci GT40 )))
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Arata chiar bine, cum stai cu comfortul?
                                Te zguduie mai tare decat h&r?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google