Verifica sonda de la servo....mie pe acolo imi crugea si imi umplea alternatoru,dupa ce am schimbato nu a mai cus.
Masina mea
Collapse
X
-
Originally posted by anonimboy View PostVerifica sonda de la servo....mie pe acolo imi crugea si imi umplea alternatoru,dupa ce am schimbato nu a mai cus.
m am uitat si eu la ea si e cam uleioasa ...Attached FilesLast edited by Cristi_Xp; 6 June 2010, 22:29.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
deocamdata completez , ca nu am timp de cautat sonde , si nici nu pierde foarte mult ,mai problematic ar fi alternatorul ca se imbiba in ulei .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Da,arata super Cristi
Dar ce viteza aveati amandoi.........
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
este la maxim jos , am si ceva marfa in portbagaj ,si voiam sa incerc sa vad daca pot circula asa cu ea . Maine testez ) , daca ajung intreg la destinatie e bine )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Daca aveam drumuri mai bune,mergea sa circuli asa.........dar cred ca trebuie sa o ridici putin
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment