Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• habar n-am ,sunt ceva mai puternice .Trebuie cumparat neaparat "anulatoarele" acelea, sau confectionat rezistenta ,altfel o sa dea eroare de bec ars .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Se vad bine semnalizarile, daca le scazi frecventa la 1000ms mai bine se vad, ia sa incerci... si mai ai un avantaj cu semnalul la secunda
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Si cum da la Logan eroare de bec ars?:-?Ce martor se aprinde?
        Cumpar volan de Duster

Comment

• Nu se aprinde nici un bec, merge semnalizarea mai repede, la frecventa dubla si memoreaza eroarea in UCH.
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• da' o poza cu loganul cu suspensia low n-ai pune nici sa iti dea unu bani )
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• pai nu e foarte low acuma ) ,e ridicata ca sa pot circula cu ea si asa tot am nimerit de am rupt evacuarea .
              Plus ca am un pic de strambatura la bot de la o caprioara si n-am reparat-o inca .
              Problema la semnalizari e ca dupa ce ai semnalizat de 10-20 ori ,UCHul intra in avarie si nu mai semnalizeaza deloc ),ca atunci cand semnalizau cu alta frecventa nu m-au deranjat asa tare ,dar cand nu mai semnaliza deloc da )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• si eu Cristi merg cu semnalizarile pe "rapid" , si nu ma deranjeaza
                cum aveti voi drumurile prin timisoara si extremitati ?

Comment

• pai si nu iti intra uchul in avarie ? mie dupa o perioada nu mai imi semnalizeaza deloc , incepe dreapta sau stanga sa nu mai mearga apoi cealalta .
                  In Arad am rupt evacuarea in calea ferata )
                  prin timisoara sunt ok drumurile . Si am reusit sa fac Timisoara Arad si inapoi cu masina destul de incarcata ,cu suspensia coborata la maxim fara sa rup nimic sub ea .
                  Attached Files
                  Last edited by Cristi_Xp; 31 August 2010, 20:45.

Comment

• ba da , dar dupa o perioada mai lunga de mers.
                    cred ca schimb inapoi la bec clasic , ziua nu prea se vede asa bine.
                    dar spune`mi acuma ca nu mergi cu morcovu`n f... cand e lasata la max ...
                    hai , ca si la mine e la fel...

trebuia sa umblii si la toba aia , sa o aranjezi umpic.

Comment

• sta cam aiurea toba , e ca o .... ciorchina bleaga
                      Its just a car ...

Comment

• daca o ridic mai sus bate in caroserie . O sa umblu mai incolo ,acu am alte imbarligaturi la ea .

Comment

• Mai mai dar sa nu puna si el o poza din lateral ferite-ar sfantu sa vada si ochiul nostru tranta . Ce om ))
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Si cand o ridica la max. tot e joasa fata de alte suspensii sport,iar cand e lasata zici ca e cu esapamentul in permanenta pe sol.E greu de mers cu ea lasata de tot,trebuie avut foarte mare grija la orice denivelare sau ridicatura.

Comment

• dat jos chiulasa azi .
                              am cate o lovitura de la supapa de evacuare pe fiecare piston lovitura e pe fiecare piston . Daca nu stiam ca pistoanele nu au buzunare din fabrica , credeam ca asa sunt ele
                              cauze posibile : distributie pusa aiurea sau faptul ca axa + comprimare 1 mm nu fac casa buna )
                              asadar ca sa pot folosi chiulasa ,trebuie sa revin la axa stock .
                              care e interesat de axa ... facem un pret bun .
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                                dat jos chiulasa azi .
                                am cate o lovitura de la supapa de evacuare pe fiecare piston lovitura e pe fiecare piston . Daca nu stiam ca pistoanele nu au buzunare din fabrica , credeam ca asa sunt ele
                                cauze posibile : distributie pusa aiurea sau faptul ca axa + comprimare 1 mm nu fac casa buna )
                                asadar ca sa pot folosi chiulasa ,trebuie sa revin la axa stock .
                                care e interesat de axa ... facem un pret bun .
                                sau faptul ca tie-ti place doar in 7000
                                tre sa facem un pret bun si la axa mea stok...ti-am zis,asa ca la prieteni
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google