Cu banda adeziva e misto...ca le faci cum vrea muschiu tau.Astea sunt din fibra...
Masina mea
Collapse
X
-
Sa mentionez ca ieri am avut pana...si am strambat doua chei pana am reusit sa desfac roata...plus ca s-au strans vreo 4 masini cu prieteni sa ne chinuim Cauciucul din fata..nu se mai poate folosi...deci...a trebuit sa cumpar alte doua pentru fata.Am gasit unele SH R16 55 205 ...pe care le-am pus pe spate.Cica un pirelli nou reperul acela e in jur de 8 mil...Last edited by Cristi_Xp; 23 February 2008, 03:10.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sa nu-mi zici ca ti-ai luat Symbol.
Prima data cand am vazut pozele am crezut ca te-ai ciocnit cu cineva. )
Comment
-
Originally posted by Marius_Npese: ce-i cu vesta aia pe tine?
Clio e al unui amic :pPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am vrut sa arat...ca ma pricep sa fac poze
Oricum nu aia am vrut sa scot in evidenta...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
jantele am prins o oferta de le-am luat de la cineva,cu tot cu gume...Asa costa in jur de 5-6 mil/janta + cat or mai fi si gumele.
Arcurile le-am luat de la racing nick prin ianuarie cu 4.6 mil parca,acum sunt 5.6 mil .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ai luat ieftin jantele.
Comment
Comment