Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hmm )ca bine zici sa vad cat coboara dupa ce schimb gumele de iarna,daca mai ramane loc...vand eibachurile si pun niste H&R ...deocamdata e bine..pot sa ma catzar pe borduri
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Doamne ma Cristi mi ciuda iar .. nu facem schimb ?
      Its just a car ...

Comment

• azi de la posta !
        Last edited by Cristi_Xp; 23 February 2008, 03:10.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ce jegoasa ii..mai jegoasa ca a mea.. si zi ms pt banda aia de lipit oglinzi .. poate ma pui sa iti platesc alt nr )

Comment

• pai si ce naiba fac acu...le dau jos ,m`am chinuit aiurea o zi sa le prind

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
              pai si ce naiba fac acu...le dau jos ,m`am chinuit aiurea o zi sa le prind
              nu tu... lemnele alea s-au chinuit sa tina spoilerul sa nu cada pe numar

Comment

• Imi place cum ti-ai facut masinuta, FELICITARI! Sa auzim numai de bine
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Felicitari pentru kit. Dar pe spate nu ai bara din kit?
                  Ai putea pune niste poze si pe zi ?
                  Last edited by andrei; 12 February 2008, 22:16.
                  :V::W: :P::A::S::S::A::T:

Comment

• tot bara din kit e...da nu apuc sa ii fac poze ziua...
                    Prima data trebuie sa o spal ...si dup`aia

Comment

• auzi, da' 2-3 poze cu noua metamorfoza a golanului pe zi?
                      si daca tot ai primit suporti de numere, ia exemplul lui costin si peste LOGAN dai cu un marker rosu, arata mortal
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Cristi chiar ma asteptam sa arata asa masina bine masina, poate pui acum ceva filmulete cu masina ca de poze s-a cam saturat lumea.Cius
                        Renault Scenic II
                        Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• ca sa iasa si un filmulet nou, trebuie sa renunte la judetul Cetatenilor Straini (CS) si sa vina la timisoara pentru o sedinta de filmare.
                          am zis filmulet nou deoarece are deja 2 dedicate
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• daca o spal acu ...cred ca ingheata

Comment

• arata super bine loganul tau Cristi... ai investit in el dar si satisfactia e pe masura. Bafta in continuare
                              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• merci de aprecieri...
                                Tin sa mentionez ca am fost azi la spalatorie,si dupa ce am spalat-o abia am deschis usa din dreapta cred ca a inghetat ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google