Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa si cu gust facuta...bravo cristi spor la treaba pe viitor

Comment

• ai fost la spalatorie si totusi nu a aparut nici macar o poza... treaba-i asta?
      sau tu vrei o trecere directa la o editare video?
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• cred ca asa vrea nu se mai complica cu poze
        Its just a car ...

Comment

• poze facute ziua
          cu spatele n-am facut ca trebuia sa ies afar...si e lume in strada,iar zic astia,uite nebunu asta iar face poze la masina )
          Last edited by Cristi_Xp; 23 February 2008, 03:10.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Frumoasa domnu'! Felicitari!
            numar secundele

Comment

• excelent domnu bara, dar pragurile nu-mi plac,nici cum sunt rasucite si nici prizelel ale care arata nefinisate. oricum , felicitarile mele

Comment

• pragurile mai mult imi plac alea de zender...sau chiar dacia...sunt mai simple...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• era si cazul sa vedem poze pe lumina, acum da, pot sa zic ca imi place cum arata.
                  in poza 3 nu puteai si tu sa prinzi toata masina? sa punem noua masinuta in filmul LoganClub
                  vezi ca te-am programat la o sedinta de filmat
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• mai, super e masina. Am 2 comentarii:

1. Se vede urit plasa aia de cusca de iepuri in fata, nu stiu de ce, dar e aiurea
                    2. Eu as renunta la ornamentele cromate de pe grila

Si inca o chestie: masina asta plinge dupa o capota prelungita stil Bad Boy
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• dsign are dreptate, nici n-am observat.. cred ca era prea de dimineata
                      as adauga vopsirea in negru a suportului din spatele plasei

Comment

• Frumoasa masina dom'le! Oricum cred ca stiai deja ca asta e si kitul meu preferat de la Prostreet. Pragurile sunt singurele la care as avea ceva de comentat, dar oricum e mai bine decat fara. In rest arata super. Mai da si tu pe la intalniri sa vedem masina live si sa dai de baut ca ti-ai pus kitu
                        sigpic

Comment

• Cristi, tine minte trei cuvinte : CA PO TA
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                            era si cazul sa vedem poze pe lumina, acum da, pot sa zic ca imi place cum arata.
                            in poza 3 nu puteai si tu sa prinzi toata masina? sa punem noua masinuta in filmul LoganClub
                            eram pe geam cand am facut pozele...n-am iesit afar,o sa fac cateva si la spate...sa vedeti ce urat sta toba )
                            Originally posted by dsign View Post
                            mai, super e masina. Am 2 comentarii:

1. Se vede urit plasa aia de cusca de iepuri in fata, nu stiu de ce, dar e aiurea
                            2. Eu as renunta la ornamentele cromate de pe grila

Si inca o chestie: masina asta plinge dupa o capota prelungita stil Bad Boy
                            tre sa vad ce fac,suportu ala trebuie vopsit negru...tre sa mai comand niste leduri pentru cerculete ca am unu galben si unu alb )
                            Originally posted by mareom View Post
                            Frumoasa masina dom'le! Oricum cred ca stiai deja ca asta e si kitul meu preferat de la Prostreet. Pragurile sunt singurele la care as avea ceva de comentat, dar oricum e mai bine decat fara. In rest arata super. Mai da si tu pe la intalniri sa vedem masina live si sa dai de baut ca ti-ai pus kitu
                            merci gigi,o sa dau cand incepe scoala,mai raspunde si tu pe mess )
                            Originally posted by dsign View Post
                            Cristi, tine minte trei cuvinte : CA PO TA
                            s-a notat

Comment

• merg ornamentele cromate, nu ies in evidenta...te avantajeaza culoarea masini...bafta
                              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• nu stiu cum sa le dau jos....o sa incerc )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google