Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 170 oiro,LOGtuning,arcuri H&R ,garda cu -45mm
    merci seba ,vorbesc ori cu andi ori cu obrad...care are timp mai repede
    @laur200445 poze sa vada si ochiu nostru,pe threadul tau :d
    Last edited by Cristi_Xp; 5 March 2008, 17:05.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Sal cristi! Frumos kitul !! Unde l-ai facut ??La ce pret te-a ajuns kitul+vopsit??Si un pret pentru toba si un filmulet ??Mersi mult si succes in continuare:>

Comment

• Prostreet Tuning Baia Mare,l-am luat gata vopsit de la cineva de pe forum,filmulete pe la intalniri Timisoara gasesti...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Deabia astept sa vad cum iti stau ca si eu vreau sa-mi pun. Sa ai noroc de ele si de masinutza ta ca e misto!

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
            Prostreet Tuning Baia Mare,l-am luat gata vopsit de la cineva de pe forum,filmulete pe la intalniri Timisoara gasesti...
            un PM sau aici cu pretul ? si un link mai direct spre filmuletul cu toba ? mersi
            Last edited by dany_6900; 5 March 2008, 18:57.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
              170 oiro,LOGtuning,arcuri H&R ,garda cu -45mm
              merci seba ,vorbesc ori cu andi ori cu obrad...care are timp mai repede
              @laur200445 poze sa vada si ochiu nostru,pe threadul tau
              sunt poze pune...nu atinge absolut nimic. cu gume de 205/50/16

Comment

• Simbata 29 martie 2008 la Sinnicolau Cristi_XP si-a forjat masinuta
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Foarte frumos.....bravo Cristi

Comment

• Mersi ca mi-ai rasp cristi!!!! Eu sunt dintr-un sat vecin sa zicem.....am rude in racajdia si sper cand voi fi liber de la munca sa ne intalnim........pt k lucrez in tm............sa impartim cateva idei!!! Sunt sigur ca imi vei da ceva ponturi!!!! Bafta cu cri-ul in continuare..........(cand l-am auzit prima data in Oravita m-am speriat) ;)
                    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• In fiecare sambata la ora 16:00 la rompetrol de pe Rebreanu,sau la stadion...daca vrei sa vii

Comment

• La ceaiu de la ora 16
                        sigpic

Comment

• Banuiesc ca acolo se va aduna mai multa lume nu??? Nu de alta dar is fff curios!!! App: te-am vaz azi la semafor pe str. cluj catre judetean in tm!! Ce frumos suna.............!

Comment

• Poza de la rompetrol )
                            Attached Files

Comment

• Frumoasa
                              sigpic

Comment

• Intr-adevar frumoasa masina!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google