Atita il laudati pe tovarasu asta stiu ca vreti sa fiti mai privilegiati de el laudindui masina hahaha
Masina mea
Collapse
X
-
Mie nu imi place ca este a lui XP, daca era a lui Streulea sigur imi placea...CIAO
Comment
-
Originally posted by felixb View PostMie nu imi place ca este a lui XP, daca era a lui Streulea sigur imi placea...CIAOPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
O caprioara care s-a crezut neam cu rudolph si voia sa vada daca poate zbura.A zburat,da a picat si inapoi ... si am rupt si juma de masina in eaAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Aia-i caprioara ma nu masina )
Masina e la service,luni cand merg cu asiguratoru fac poze...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
A venit sefu de post cu padurarul de au luat-o,sau daca vrei sa te dea la braconaj ...puteai sa o ieiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment