Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atita il laudati pe tovarasu asta stiu ca vreti sa fiti mai privilegiati de el laudindui masina hahaha
    sigpic

Comment

• Vulturi
      oricum, mie-mi place ca e aceeasi culoare ca si a mea...

Comment

• Mie nu imi place ca este a lui XP, daca era a lui Streulea sigur imi placea...CIAO
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Poti sa consideri ca deja ai warn, bagai 30litri de benzina sa te ierte ))))))))))))

Comment

• Da da .. tomu si mie imi place ca e si culoarea masinii mele oricum e faina masina lu` cristi si cu bun gust .. merge ;)
            cristi .. vrem ceva poze noi .. filme etc
            Its just a car ...

Comment

• Originally posted by felixb View Post
              Mie nu imi place ca este a lui XP, daca era a lui Streulea sigur imi placea...CIAO
              ofticosule )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cristi, oglinzile de prestige nu iti plac? ar arata mai bine cu ele
                sigpicMy ride

Comment

• O caprioara care s-a crezut neam cu rudolph si voia sa vada daca poate zbura.A zburat,da a picat si inapoi ... si am rupt si juma de masina in ea
                  Attached Files
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Man tu esti nebun?....cum adica ai rupt juma de masina? :O

Comment

• Nu se prea vede cine stie ce in poza .. da niste detalii si ceva poze ..cu masina avariata ?:O
                      Its just a car ...

Comment

• Aia-i caprioara ma nu masina )
                        Masina e la service,luni cand merg cu asiguratoru fac poze...

Comment

• Iosca baci : nu a mai ramas de recuperat nimic din caprior
                          bietu cerb.... acum familia lui il deplinge,eu zic ca asasinu trebuie bagat la puscarie
                          sigpic

Comment

• Cristi : nu ai luat caprioara ? Sa mancam si noi ca sasa ii scumpa
                            Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• A venit sefu de post cu padurarul de au luat-o,sau daca vrei sa te dea la braconaj ...puteai sa o iei

Comment

• Cristi imi pare rau pt ce sa intamplat , poate poti sa revi cu niste poze
                                Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google