Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stai linistit Cristi, ti-am mai zis ca la tine nu e grav si nici nu te vor tine mult fara masina. Totusi ai noroc ca esti la Asirom, nu ca altii.....
    sigpic

Comment

• Imi pare rau si de masina ta(stiu cat de maniac esti pe masina),si de caprioara...asta este viata
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Dar totusi un mare ZGARCIT ai uitat sa mentionezi nui nimic felix am pomenit eu pt tine
        sigpic

Comment

• Am inteles domn agent Boris...
          Da vezi ca vesta aia se poarta invers,nu cum stateai tu in mijlocul drumului,noaptea ,cu vesta pe dos
          Update de la autoeuropa: Intalnire LoganClub 2 masini )
          Dauna totala la caprioara...
          Attached Files
          Last edited by Cristi_Xp; 14 April 2008, 12:34.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Mda......iti dau astia de la asigurari banii ca sa iti faci spoileru din nou ??Nu pare aasa grav masina ta .......dar cea de langa ( a lu seba nup?? ) e turtita rau
            sigpic

Comment

• Pe langa masina lui Seba orice ai pune acolo nu pare grav

Bine ca nu e grav si putem face haz de necaz
              sigpic

Comment

• Bigman si tu ai fost tratorist celebru ai fost la arat si discuit pe ogoarele banatului
                sigpic

Comment

• Pacat de angel eys care erau pe masina.
                  normal pe langa a lui seba totul e o gluma oricum seba face parte din clubul:most lucky guy in the world

Comment

• Sper sa mi se deconteze angelsurile...
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Urat moment sper sa se rezolve pe casco.vorbesti unchiul jack(daniels) si poate te rezolva el ca totusi sunt multi bani.
                      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Imi intra tot in asigurare.Din pacate tre sa platesc ceva franshiza undeva pe la 100 euro.
                        Partea proasta e ca am programare prin 5 mai

Comment

• Cristi: pt ce sa platesti franciza ??? Eu stiam ca daca ai avut daune o sa urce cand o sa faci anu vitor casco , decat sa le dai 100 epuroi+ casco , mai bine faci la o firma noua , chit ca nu beneficiezi de reducere dar cred ca esti mai ieftin
                          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                            Imi intra tot in asigurare.Din pacate tre sa platesc ceva franshiza undeva pe la 100 euro.
                            Partea proasta e ca am programare prin 5 mai
                            urat ca ai fransiza.eu am facut la carpatica si am scapat.stiam ca tuningul se asigura separat,tu il ai separat?Sau te-ai descurcat asa? Oricum imi pare rau ca e tare rau masina.
                            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Nasol :p ... ai trecut si prin Cluj ca am vazut o veverita calcata de masina ????
                              ...de doi lei :p

Comment

• Originally posted by gigi-kent View Post
                                urat ca ai fransiza.eu am facut la carpatica si am scapat.stiam ca tuningul se asigura separat,tu il ai separat?Sau te-ai descurcat asa? Oricum imi pare rau ca e tare rau masina.
                                separat am asigurat tot...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google