Stai linistit Cristi, ti-am mai zis ca la tine nu e grav si nici nu te vor tine mult fara masina. Totusi ai noroc ca esti la Asirom, nu ca altii.....
Masina mea
Collapse
X
-
Imi pare rau si de masina ta(stiu cat de maniac esti pe masina),si de caprioara...asta este viata
Comment
-
Am inteles domn agent Boris...
Da vezi ca vesta aia se poarta invers,nu cum stateai tu in mijlocul drumului,noaptea ,cu vesta pe dos
Update de la autoeuropa: Intalnire LoganClub 2 masini )
Dauna totala la caprioara...Last edited by Cristi_Xp; 14 April 2008, 12:34.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Imi intra tot in asigurare.Din pacate tre sa platesc ceva franshiza undeva pe la 100 euro.
Partea proasta e ca am programare prin 5 maiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cristi: pt ce sa platesti franciza ??? Eu stiam ca daca ai avut daune o sa urce cand o sa faci anu vitor casco , decat sa le dai 100 epuroi+ casco , mai bine faci la o firma noua , chit ca nu beneficiezi de reducere dar cred ca esti mai ieftinMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostImi intra tot in asigurare.Din pacate tre sa platesc ceva franshiza undeva pe la 100 euro.
Partea proasta e ca am programare prin 5 maisigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by gigi-kent View Posturat ca ai fransiza.eu am facut la carpatica si am scapat.stiam ca tuningul se asigura separat,tu il ai separat?Sau te-ai descurcat asa? Oricum imi pare rau ca e tare rau masina.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment