Bai cu caprioara aia ce sa intamplat cu ea? A murit saracutza? A ramas acolo pe strada? pacat de ea .... mare pacat o luam o faceam o pastramioara ceva la gratara o specialitate de vanat... dar voua nu va pasat de soarta ei si burta mea
Masina mea
Collapse
X
-
Originally posted by Lucianitos View PostCristi: pt ce sa platesti franciza ??? Eu stiam ca daca ai avut daune o sa urce cand o sa faci anu vitor casco , decat sa le dai 100 epuroi+ casco , mai bine faci la o firma noua , chit ca nu beneficiezi de reducere dar cred ca esti mai ieftinPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Din cate stiu eu franciza din aia, e ceva chestie in contract (numa daca o vrei sa fie) in care daca faci ceva accident cu masina si faci pe casco stricaciunea atunci daca ai franciza platesti si tu o parte din reparati, nu stiu cred ca 10% ceva de genul!Si daca ai franciza la casco atunci si casco'u nu mai e asa de scump!!Ceva de genul,sper ca am zis cat de cat corect,nu sariti pe minesigpic
Comment
-
Originally posted by laur_cos View PostEu am la Asirom, e full-casco cica, si din ce mi-au zis cei de acolo ei suporta toate cheltuielile in caz de ceva.
p.s. scuze de off-topic
si eu am casco tot la asirom si tot full-casco am,daca e full-casco eu stiu ca nu ai franciza,oricum trebuie sa te intrebe daca vrei sau nu franciza,deci cum am zis am fullcasco la asirom am avut si un mic incident si lam facut pe casco,si nu a trebuit sa dau nici un leu in plus !
si gata am terminat cu off-topicu!sa nu se enerveze cristisigpic
Comment
-
) ciudat eu n-am gasit niciodata asa ceva la fornetti...fransiza e o suma pe care o platesti cand ai accident la casco am avut eu acu 2 sapt si am platit doar 50 euro e suma fixa nu din valoarea reparatiei.....Si acum on-topic saraca crapioara...oricum creca in rai e mandra ca a lovit-o o asa masina
Comment
-
-
A reparat pe dracu. amandoua epavele cu sticker "loganclub" erau una langa alta in curte la autoeuropa azi la ora 13. a mea nu mai e, acu se pisa cainii lu' streulea pe ea apropo, icspe, mai e loc la streulea in curte de inca un logan busit din trupa noastra si nu ma refer la al lui streuleaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment