Faina poza frumoasa masina.
Masina mea
Collapse
X
-
Tuning la leduri .
ALB SUPERLUMINOS...Nu albastrePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by laur200445 View PostWOW ce bine arata! Cum le-ai facut asa? Mie mi s-au ars deja 2 cercuri unu pe o parte si altul pe cealalta parte,si daca tot o sa le dau jos(farurile) zi-mi si mie ce leduri ai pus si mai ales cum se schimba!
Ledurile sunt astea primele din lista .
Originally posted by gusi View PostFelicitari ca nu mai esti...Pe scaunul din dreapta! Masina arata super, dar factur... Bine ca n-a fost mai rau! Bafta!
Originally posted by Norby89 View Postcum de vad eu in 2 poze ca ai alb si in celelalte 2 poze ai albastru ?
poti schimba culorile?Last edited by Cristi_Xp; 25 May 2008, 19:18.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Tuning la suporti de numereAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Bara m-a costat 7 mil.O suma destul de mare zic eu pentru o bara din fibra,avand in vedere ca alea de pilot sunt in jur de 6mil cea mai scumpa,dar si din cate am inteles sunt foarte subtiri.Pentru munca prestata,si atentia la detalii eu zic ca se merita un pret un pic mai mare...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment