Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faina poza frumoasa masina.
    sigpic

Comment

• Tuning la leduri .
      ALB SUPERLUMINOS...Nu albastre
      Attached Files
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• WOW ce bine arata! Cum le-ai facut asa? Mie mi s-au ars deja 2 cercuri unu pe o parte si altul pe cealalta parte,si daca tot o sa le dau jos(farurile) zi-mi si mie ce leduri ai pus si mai ales cum se schimba!

Comment

• Vreau si eu leduri pe Angel Ayes, da super bine
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Felicitari ca nu mai esti...Pe scaunul din dreapta! Masina arata super, dar factur... Bine ca n-a fost mai rau! Bafta!
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
              Tuning la leduri .
              ALB SUPERLUMINOS...Nu albastre
              cum de vad eu in 2 poze ca ai alb si in celelalte 2 poze ai albastru ?
              poti schimba culorile?
              sigpic

Comment

• Originally posted by laur200445 View Post
                WOW ce bine arata! Cum le-ai facut asa? Mie mi s-au ars deja 2 cercuri unu pe o parte si altul pe cealalta parte,si daca tot o sa le dau jos(farurile) zi-mi si mie ce leduri ai pus si mai ales cum se schimba!
                cand dai farurile jos,in partea de jos la fiecare cerculet,ai un cauciuc,tragi de el,si acolo ai ledurile...Tragi de ele,si iasa afar.Tre sa ai un pic indemanare cu pistolul de lipit,eu am avut noroc ca mi le-a facut seba.
                Ledurile sunt astea primele din lista .
                Originally posted by gusi View Post
                Felicitari ca nu mai esti...Pe scaunul din dreapta! Masina arata super, dar factur... Bine ca n-a fost mai rau! Bafta!
                merci,abia am asteptat sa o fac .Cat despre factura...De aia platim casco la masini...
                Originally posted by Norby89 View Post
                cum de vad eu in 2 poze ca ai alb si in celelalte 2 poze ai albastru ?
                poti schimba culorile?
                unde se vad albe e poza facuta cu blitz,unde e "night mode" da un pic impresia de albastru...
                Last edited by Cristi_Xp; 25 May 2008, 19:18.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Tuning la suporti de numere
                  Attached Files

Comment

• In sfarsit ai sters parbrizul...Se vede carpa
                    A iesit belea Logan-ul, sa-l stapanesti sanatos!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Da .. A iesit superb ... Imi place la nebunie bara fata (cat ziceai ca e?) ... Cat despre stickerul logan club ... Si centrarea lui extraordinara ... Mai are rost sa comentez? :d
                      Last edited by DeLuXe; 31 May 2008, 01:53.
                      sigpicMy ride

Comment

• Bara m-a costat 7 mil.O suma destul de mare zic eu pentru o bara din fibra,avand in vedere ca alea de pilot sunt in jur de 6mil cea mai scumpa,dar si din cate am inteles sunt foarte subtiri.Pentru munca prestata,si atentia la detalii eu zic ca se merita un pret un pic mai mare...

Comment

• Ti-a iesit masina super ....
                          Last edited by Cristi_Xp; 31 May 2008, 15:06.
                          sigpic

Comment

• Chiar imi place bara. De faruri ce parere ai fiindca am vazut multe posturi ca sunt rele si ca se vede rau noaptea.

Comment

• Daca pui xenon nu se mai vede rau . Eu asa am inteles , trebuie si reglate bine
                              Its just a car ...

Comment

• Bah a iesit beton masina... Cand vi pe la Oravita sa o mai vada si lumea de pe aici?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google