Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by alex86 View Post
    Chiar imi place bara. De faruri ce parere ai fiindca am vazut multe posturi ca sunt rele si ca se vede rau noaptea.
    eu am xenon,si pot sa spun ca se vede cel putin la fel de bine ca inainte cu lupele astea.Nu acelasi lucru pot sa il zic despre lunga,care bate ceva mai slab.Incercam sa fac sa mearga si lunga si scurta in acelasi timp,cand maneta este pe lunga,da nu a mers .
    Update,am vopsit etrierii si tamburii... + inca niste tentative de tuning la rompetrol.
    Attached Files
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ati vrut sa tunati Rompetrolul?Poate umblati si voi la preturi, faceti benzina 2 lei litrul!Cica concurenta cu ceilalti!
      PS:Ce mai vrei sa-i faci la masina?
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Vreau sa prelungesc capota...Dar mai dureaza ceva timp...Lipsa $$$
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Xp, am studiat azi-noapte (ca m-ai omorat cu farurile tale...) manualul de reparatie si e posibil sa facem o "tiganeala" direct in maneta. Daca nici aia nu merge, nu te mai scapa nimeni de 4 diode sau 4 tranzistori, dar iti zic de-acum ca nu am acasa ce-ti trebuie tie
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Bah fara tiganii si din astea da?
            No, apoi blana
            Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
            ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

• Cristi un filtru de aer sport nu ii pui mai ales ca tu ai si chip. Bafta la prelungirea capotei.

Comment

• Deocamdata is interesat de evacuare.Cap coada inox diametru marit,si sa renunt la catalizator...

Comment

• Imi place ideea ta insa la drum lung cred ca o sa fie deranjanta. Cam cati cai poti scoate fara catalizator?

Comment

• Am silencer la toba...Deci nu e asta problema
                    no ideea...Oricum daca trage mai bine...Inseamna ca se merita

Comment

• Felicitari Cristi, sa iti traiasca toba si tu pe langa ea...NUMAI BINE
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Niste poze mai noi...
                        Attached Files

Comment

• Mda .. Frumos .. ca de obicei ..
                          Its just a car ...

Comment

• Foarte tare masina Bafta !!!!!!!!!!!

Comment

• Poze de azi de la Tim Tuning Show
                              Attached Files
                              Last edited by Cristi_Xp; 29 June 2008, 00:03.

Comment

• Sa o stapinesti sanatos Cristi. Te deranjez si eu cu o intrebare. Cum ai facut legaturile la faruri, ca sa se aprinda asa? Au vizibilitate mai buna ,aprinzinduse toate 4? Nu se incalzesc prea tare? Scuzama,am spus o intrebare si deja......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google