Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• meseriasul meu de mecanic ... la care am fost sa imi dea jos capacul si ansamblul de culbutori,si cand a pus l-a loc s-a gandit ca suruburile alea 5 , din care 2 erau marcate a se pune in capat a hotarat sa le puna oriunde...doar ca din pacate alea marcate is un pic mai scurte... si automat a pus in capat unul un pic mai lung care a inceput sa ia axul cu came la strung ,astfel gripandu`l
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cate distributii a facut pana acum "meseriasul"? Ai cum sa-l strangi de partile moi, pana plateste reparatia? Sper sa te descurci fara mari cheltuieli! Bafta!

Comment

• daca refuza sa plateasca ,o sa ii cer factura ,daca refuza si aia merg la opc .
        Cu factura o sa merg sa fac constatare,care costa in jur de 3 mil si daca s-a ajuns pana aici ... e bun de motor nou.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Era service Dacia? Iti tin pumnii!

Comment

• nu e service dacia ...
            cam astea is datele problemei care trebuiau cel putin respectate... partea dreapta.
            punand un surub o idee mai lung ...ala a inceput sa "ia la strung" axu cu came
            Attached Files
            Last edited by Cristi_Xp; 28 May 2009, 00:23.

Comment

• Grea limba romana! "Mesteru'" vazuse vreodata manualul de reparatii motor, sau le stia pe dinafara ca "toate e la fel"?

Comment

• am fost azi la el,primul lucru cand am intrat i-am cerut sa imi arate unul din suruburile alea lungi ... din care se vede clar ca e raschetat ...i-am aratat si lui

Comment

• Cristi eu zic sa iei motoru in stare in care este acum si sa te duci cu el la reprezentanta si sa il repari acolo...nu mai lasa toti mecanici de cartier sa isi bage mana in el

Comment

• piesele "bune" )
                    Attached Files

Comment

• Ghinion curat...sa ii zic ceva la mecanicu masii...bafta omu , se face, cu rabdare si meserie.
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• meseriasi domle... de aia mai bine inveti mecanica si iti faci singur citind in manual

Comment

• Pai nu stiu cum sa-ti spun, dar eu unul m-as duce la el si l-as apuca de c---e pana scoate banii!
                          Pai tu crezi ca-ti mai da factura dupa ce s-a intamplat?
                          Sincer, du-te si stange-l de....... sti tu1Pai nu e posibil asa ceva1
                          Si banuiesc ca nu a fost chiar ieftina lucrarea initiala!
                          Parerea mea!
                          Numa' bine!
                          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Gata, acum ai 2 axe cu came.

Comment

• lucrarea initiala nu a fost mai nimic...doar sa dea jos capacu si sa masoare ceva ... si sa puna la loc... problema e ca n-a pus bine la loc.Luni a zis ca e gata masina, cu piesele lui,manopera lui ...cand plec din service cer factura si garantie si gata.

Comment

• asta da ghinion
                                vezi cum rezolvi, sper sa nu te tina mult timp pieton

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google