meseriasul meu de mecanic ... la care am fost sa imi dea jos capacul si ansamblul de culbutori,si cand a pus l-a loc s-a gandit ca suruburile alea 5 , din care 2 erau marcate a se pune in capat a hotarat sa le puna oriunde...doar ca din pacate alea marcate is un pic mai scurte... si automat a pus in capat unul un pic mai lung care a inceput sa ia axul cu came la strung ,astfel gripandu`l
Masina mea
Collapse
X
-
daca refuza sa plateasca ,o sa ii cer factura ,daca refuza si aia merg la opc .
Cu factura o sa merg sa fac constatare,care costa in jur de 3 mil si daca s-a ajuns pana aici ... e bun de motor nou.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu e service dacia ...
cam astea is datele problemei care trebuiau cel putin respectate... partea dreapta.
punand un surub o idee mai lung ...ala a inceput sa "ia la strung" axu cu cameAttached FilesLast edited by Cristi_Xp; 28 May 2009, 00:23.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
am fost azi la el,primul lucru cand am intrat i-am cerut sa imi arate unul din suruburile alea lungi ... din care se vede clar ca e raschetat ...i-am aratat si luiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ghinion curat...sa ii zic ceva la mecanicu masii...bafta omu , se face, cu rabdare si meserie.
Comment
-
meseriasi domle... de aia mai bine inveti mecanica si iti faci singur citind in manualPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai nu stiu cum sa-ti spun, dar eu unul m-as duce la el si l-as apuca de c---e pana scoate banii!
Pai tu crezi ca-ti mai da factura dupa ce s-a intamplat?
Sincer, du-te si stange-l de....... sti tu1Pai nu e posibil asa ceva1
Si banuiesc ca nu a fost chiar ieftina lucrarea initiala!
Parerea mea!
Numa' bine!
Comment
-
lucrarea initiala nu a fost mai nimic...doar sa dea jos capacu si sa masoare ceva ... si sa puna la loc... problema e ca n-a pus bine la loc.Luni a zis ca e gata masina, cu piesele lui,manopera lui ...cand plec din service cer factura si garantie si gata.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment