Mai mult magarusi pentru Logan. ;)
Masina mea
Collapse
X
-
-
Comment
-
Aveti masini fratilor nu gluma !
Si eu am o solinitza (Solenza), dar va duce cu brio orice Logan de 1,4 MPI.
Recunosc ca nu ma pun cu Loganul de 1.6 MPI, dar poate daca se va fabrica vreodata logan de 1,8 sau 2,0, o sa fiu primul care mi-l iau )
Ma rog, daca va fi vreodata.
Chris, imi place car-ul tau, merge bine. Dar ai grija de ea, masina e o femeie, trebuie sa-i oferi satisfactie) . Baga-ti talpa-n ea.
Comment
-
Ai de capu meu,dar o femeie...uupps masina second hand...nu face ravagii ???ugggh... baga`ti ..."talpa`n" ea..sau altceva? Asteptam poze cu Solenza...
Si mie mi-ar placea un logan cu motor de 2 LPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by oJiToSAveti masini fratilor nu gluma !
Si eu am o solinitza (Solenza), dar va duce cu brio orice Logan de 1,4 MPI.
Recunosc ca nu ma pun cu Loganul de 1.6 MPI, dar poate daca se va fabrica vreodata logan de 1,8 sau 2,0, o sa fiu primul care mi-l iau )
Ma rog, daca va fi vreodata.
Chris, imi place car-ul tau, merge bine. Dar ai grija de ea, masina e o femeie, trebuie sa-i oferi satisfactie) . Baga-ti talpa-n ea.
La nici unul dintre Golan`uri nu s-au deschis airbag`urile....
Comment
-
-
Originally posted by Sebastian.cLa nici unul dintre Golan`uri nu s-au deschis airbag`urile....
PS: Viteza nu-i buna (voi aia care aveti carnetu de 2 saptamani si conduceti ultimu tip de mercedes primit de la mami si tati mai calm cu pedala de acceleratie)...de doi lei :p
Comment
-
4.5 mil promotie pana la 15 ian la RacingNick.Deocamdata fara amortizoare,care costa in jur de vreo 12 mil parca.
Dap stiu ca le fac varza pe astea stock...da momentan nu-s fonduri :pPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpArcuri sport Eibach! Mai tre montate pe masina
Comment
-
Originally posted by mishu_wrcAirbag-urile frontale pusca la impact frontal [si nu la orice fel de impact, la unu mai serios (la loganu rosu ii indoit spoileru si capota un pic)], iar la impacturile laterale (loganu gri) sau la rasturnare pusca airbag-urile laterale---->asai la orice masina
PS: Viteza nu-i buna (voi aia care aveti carnetu de 2 saptamani si conduceti ultimu tip de mercedes primit de la mami si tati mai calm cu pedala de acceleratie)
Comment
Comment