Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gata in proportie de 75% admisia ...
    filtru pipercross viper din carbon
    Attached Files
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• frumoasa lucrare :x succes
      Its just a car ...

Comment

• frumos....sa-l forjezi sanatos
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• buna treaba cristi, se simte ceva diferenta??
          sigpic
          The MVP

Comment

• trebuie sa trag traseul de afara... oricum eu sunt de parere ca cel mai bine merge masina fara filtru ) ,numai ca nu se poate merge asa
            Last edited by Guest; 10 September 2009, 15:38. Reason: scrie romaneste!!!
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Au fost testate pe dyno aici in cluj mai multe mashini cu filtru stock, fara filtru, cu filtru sport.Cel mai bine e iesit cu filtru sport de calitate, fara filtru sau chiar cu un filtru sport de proasta calitate s-a inregistrat chiar o pierdere de cai si cuplu !!
              Last edited by vgroza; 10 September 2009, 15:23. Reason: blabla
              Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• daca nu pui filtru deloc, si scoti o teava afara ca sa traga aer de acolo... atunci castigul este cel mai mare.
                Last edited by Cristi_Xp; 10 September 2009, 15:37.

Comment

• si pui un stramp in capat).stiu pe cineva care merge cu masina asa cam de juma de an si nu are nimic..docamdata.
                  AG 16 Y M A

Comment

• exact , daca ai un traseu bun , care sa nu traga aer cald sau sa se incalzeasca pe traseu din cauza motorului, si un ciorap de dama prins cu un soricel in capat trage cel mai bine ! !
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• salut cristi.....de curiozitate cat ai dat pe filtru?....ca eu l-am gasit la niste preturi foarte mari :P..pe net..mult mai mult decat ala de la K&N ...care l-ai avut..

bafta... ..apropoo...nu vi la iasi pe 1 noiembrie???
                      0.9 tce SL plus

Comment

• nu stiu exact,l`am primit cadou si asta)
                        traseul costa undeva la 35 euro : 2 coturi si o teava dreapta lunga + 4 cuple din silicon,
                        si furtunul samco albastru undeva la 8 euro/ cupla
                        Last edited by Cristi_Xp; 11 September 2009, 17:09.

Comment

• @cristi_xp - super tare filtrul si traseul,dar ma ingrijoreaza unde l-ai pus ,acolo va trage aer cald 100%,cred ca al muti de acolo..inca o rugaminte am la tine imi poti oferi neste detalii referitor la neste arcuri,daca nu te deranjeaza,in rest respect maxim din partea mea si spor la tunarit in continuare
                          Last edited by AGENTUL NYT; 11 September 2009, 19:03.
                          sigpic
                          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• am scris ca e gata in proportie de 75%
                            nu am mai avut coturi ca sa il pun pana in grila ...deocamdata a ramas asa
                            despre arcuri ... vezi aici preturi ,daca mai ai ceva nelamuriri contacteaza-ma pe PM

Comment

• Dus masina astazi la autoeuropa pentru revopsire aripa spate + montat aparatori... ca a dat rugina , revin cu poza cand e gata .

Comment

• asa rpd au terminat-o???pai e bine atunci...nu ai stat mult fara masina...plimba-te o tura la spalatorie si pune poze...:>
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google