Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• habar nu am , alea de ulei stiu ca vin cu sonda separata .
    Am schimbat ceasul de AFR cu unul de innovate.
    Si cum iarna asta am ramas fara jante,am comandat un set de Jante Sparco pe 15" de la Coasta de est .
    Link cu jantele click
    Mai multe pareri si impresii ,cand o sa le primesc .
    Attached Files
    Last edited by Cristi_Xp; 22 February 2010, 12:51.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• dc nu ai luat jante mai mari?
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• super marfa jantele ...

ce ai facut cu ceasul vechi?

FOF iti trebuie T ..te ajut eu!

Comment

• ceasu vechi e pe BFF la felix ...

Originally posted by MS 41 NZN View Post
          dc nu ai luat jante mai mari?
          ca nu vreau mai mari , vreau sa traga masina .
          O sa imi iau probabil si 2 ultraleggera pentru fata ca sa pot pune 2 semislickuri pe ele .
          Last edited by Cristi_Xp; 22 February 2010, 18:18. Reason: Automerged Doublepost
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Super misto jantele si ceasul de abia astept sa le vad pe masina. Dar totusi facand un calcul nu te intinzi prea tare cu inca 2 ultraleggera cu semislickuri, merita ? De banii aia mai bine modifici ceva la motor sau usurezi masina si tot acolo iesi poate chiar mai bine
            Last edited by vgroza; 23 February 2010, 04:52. Reason: ...
            Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• daca iau 2 ultraleggera si semislickuri o sa le am si pentru fiat ...
              Mi-ar fi placut un set de ultraleggera,dar am auzit de la multi ca sunt foarte sensibile si pe drumurile astea nu merita sa le rup toate,plus ca am eu o obsesie pentru ultraleggera ,si daca nu am 4 ,macar 2 sa am )

Comment

• mai bine iei niste ATS pt alergat, sunt mai ieftine si lafel la greutate

Comment

• ats nu au 4.99 kg ... sunt ceva mai grele

Comment

• Ia cand vii pe acasa la Racajdia sa dai un defect ca nu iti merge netu sa maivb, te-am vaz sapt trecuta, da erai cam turat nu mai obs
                    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• frumoase jantele sparco, abia astept sa le vad pe masina cum stau, sa le porti sanatos

Comment

• multam fain ... si eu abia astept sa le pun pe masina,si sa vad cum merge cu niste gume bune .

Comment

• Frumoasa masina si bafta la modificari in continuare :-)
                          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Superba masina, acum cu noile jante o sa arate mai bine, mai agresiva dar banuiesc ca ai scos sau vei scoate limitarea la 3500rpm daca vrei tragi de ea. Vedem si un turbo pe masina? am vazut ca aveai ceva ganduri dar ai abandonat ideea , totusi poate te razgandesti ar fi super un logan turbo. Spor la tuning !

Comment

• Pune sticky omule,sa te stie toata lumea
                              Multi km fara incidente iti urez.

Comment

• Originally posted by regalcobra View Post
                                Superba masina, acum cu noile jante o sa arate mai bine, mai agresiva dar banuiesc ca ai scos sau vei scoate limitarea la 3500rpm daca vrei tragi de ea. Vedem si un turbo pe masina? am vazut ca aveai ceva ganduri dar ai abandonat ideea , totusi poate te razgandesti ar fi super un logan turbo. Spor la tuning !
                                pentru turbo este deja alta masina unde se obtin satisfactii mai repede si mult mai usor , e destul una care consuma 20% , nu mai vreau alta )
                                multam fain de aprecieri si urari .
                                Inca astept jantele .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google