credca undeva intre 4 si 5 kg ! sa ma corecteze cristi daca gresesc !
Masina mea
Collapse
X
-
jantele astea nu le-am luat pentru greutate redusa ci mers de zi cu zi ,deci probabil nimic iesit din comun.Last edited by Cristi_Xp; 24 March 2010, 01:32.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
toyo t1r probabil .
Ca jante usoare o sa achizitionez 2 ultraleggera cu 2 semislickuri ,dar mai tarziu,astea nu cred ca sunt asa usoare adica de 5.5 kg.
Astea le-am luat pentru ca arata beton,si raport pret/calitate la fel de beton ,sunt jante facute de OZ .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
mai traiesti ?)
am mai pus si un filtru pentru gazele recirculate ca mi-a fost lene sa fac o gaura ca sa le bag inapoi in admisie si prelungit furtunu sa ia aer de afar.Last edited by Cristi_Xp; 24 March 2010, 17:03.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Frumoase jantele chiar daca sunt pe negru,felicitari pt. alegere
Comment
-
puteam sa aleg pe auriu ,si cred ca se potriveau mai bine pe culoarea masinii,dar mai mult imi place negru .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by TM24ADY View PostFrumoase jantele chiar daca sunt pe negru,felicitari pt. alegere
Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment