Tot de asta bag si eu in polizor, sper sa fie bun.
Masina mea
Collapse
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
Originally posted by CataFOF View Postti la`i tras pe ulei Cristi
hai sa bagi un film ceva cu ce poate masinaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
am primit si gumele in final , am montat jantele , niste poze in repezeala .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cam negre pentru mine. Parca mergea ceva mai deschis la culoare.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Bestiale jantele astea SPARCO si sunt si mai ieftine decat cele oz racing daca nu ma insel, parca asa vazusem pe site-uri. Alea albe de la SPARCO sunt si mai criminale . Numai bine si sa ai grija de mandra ca e tare frumoasaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Arata bine cu ele, sa le fugaresti sanatos. Antifurturi la ele, nimic?
Comment
Comment