Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Doc View Post
    Misto sistemul de prindere pentru finala. Vreau si eu doua bucati.
    are si gaura toba in ea intra la fix
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• pfff....naspa...
      sa speram ca o rezolvi repede

Comment

• Frate..dar ce masina ti-a dat-o?
        ...te-a urmarit? ca e data cam in ciuda ..asa ceva!
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• asta da tuning
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Nasol, sper sa o faci repede .....

Comment

• ce stopuri aveai pe masina? stock ?
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• auuu pare sifonata destul de rau din profilu asta, dar banuiesc ca acest eveniment o sa aduca schimbari...
                sigpic
                Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

• Se repara!Bine ca nu e mai rau.
                  Asteptam poze cand e gata!

Comment

• Urat tuning ti-a facut. Ce masina avea, ca ti-a indoit portbagajul asa urat?:|
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• In sfarsit ai pus poza aia...

@CataLiNNN, nu te astepta la minuni de la Cristi... El si-a pus arce de 800 'oiro' si tot nu a pus poze... noroc cu Streulea ca a pus filmulet ca de la astaa....

Niste 'stoape' custom, ceva ceva?
                      sigpic

Comment

• cam asa a fost si a mea lovita , doar ca nu atat de tare :|
                        pe casco a fost reparata , cica totalul la mine a fost de 40 mil ) la tine cat o fii ?
                        o sa mai ai inca o cheie cred ca , cea de la portbagaj ca la vechea dacie ,ca nu se mai gasesc incuietori la fel , cel putin mie asa mi-a zis
                        Its just a car ...

Comment

• nasol rau asta e romanica cand ai masina boboc se gaseste unu sa intre in ea .ai si oala de la roata infundata? bafta la reparat
                          vopsitorie preturi bune

Comment

• se intampla,nu cred ca are importanta ca e romanica,spanielica sau japonica....bine ca nu a fost mai rau,masina se repara!

imi pare rau pentru acest eveniment si sper sa o rezolvi cat mai repede si cat mai bine!
                            bafta!

Comment

• aia cu cheia se poate specifica ca vrei sa iti fie tot pe butucul vechi ,dar astepti o gramada de timp pana vine din franta . Nu o sa pun incuietoare deloc.

Originally posted by iamagi View Post
                              In sfarsit ai pus poza aia...

@CataLiNNN, nu te astepta la minuni de la Cristi... El si-a pus arce de 800 'oiro' si tot nu a pus poze... noroc cu Streulea ca a pus filmulet ca de la astaa....

Niste 'stoape' custom, ceva ceva?
                              cred ca prinderea va fi custom , ca s-a rupt la alea vechi , si nu vreau sa renunt la ele )
                              Last edited by Cristi_Xp; 26 June 2010, 09:34. Reason: Automerged Doublepost
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                                aia cu cheia se poate specifica ca vrei sa iti fie tot pe butucul vechi ,dar astepti o gramada de timp pana vine din franta . Nu o sa pun incuietoare deloc.

cred ca prinderea va fi custom , ca s-a rupt la alea vechi , si nu vreau sa renunt la ele )
                                inseamna ca iti deschizi portbagaju din buton si gata deci va fii FULL CLEAN
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google