Originally posted by Doc
View Post
Masina mea
Collapse
X
-
Frate..dar ce masina ti-a dat-o?
...te-a urmarit? ca e data cam in ciuda ..asa ceva!
Comment
-
-
cam asa a fost si a mea lovita , doar ca nu atat de tare :|
pe casco a fost reparata , cica totalul la mine a fost de 40 mil ) la tine cat o fii ?
o sa mai ai inca o cheie cred ca , cea de la portbagaj ca la vechea dacie ,ca nu se mai gasesc incuietori la fel , cel putin mie asa mi-a zisIts just a car ...
Comment
-
aia cu cheia se poate specifica ca vrei sa iti fie tot pe butucul vechi ,dar astepti o gramada de timp pana vine din franta . Nu o sa pun incuietoare deloc.
Originally posted by iamagi View PostIn sfarsit ai pus poza aia...
@CataLiNNN, nu te astepta la minuni de la Cristi... El si-a pus arce de 800 'oiro' si tot nu a pus poze... noroc cu Streulea ca a pus filmulet ca de la astaa....
Niste 'stoape' custom, ceva ceva?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postaia cu cheia se poate specifica ca vrei sa iti fie tot pe butucul vechi ,dar astepti o gramada de timp pana vine din franta . Nu o sa pun incuietoare deloc.
cred ca prinderea va fi custom , ca s-a rupt la alea vechi , si nu vreau sa renunt la ele )Its just a car ...
Comment
Comment