Deeeci... Stoape Custom ... Nu s-au spart ma? / Ai tot spatele unfundat, dar stopurile nu au nimic?
Masina mea
Collapse
X
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postau sarit din suport atat , s-au rupt suportii .http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by Gusi View Post@CristiXP- Cum zic baietii, se repara. Ma gandeam ca nu mai am de unde sa platesc rata la Casco, da' m-ai facut sa ma strang mai tare si s-o platesc. Cand am vazut poza masinutei tale..
eu o repar pe asigurarea lui .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pai nasola treaba
oricum asta este , sunt multi care nu au asigurare sau itp-ul facut in ziua de azi
asa ca pana cand te judeci si nu ai bani sa iti repari masina ce faci ? o lasi asa stricata
daca ai casco , i lasi pe ei sa rezolve tot , nu ?
@ cristi , forta AsiromIts just a car ...
Comment
-
Si totusi...cum se simte masina dupa ce ai pus serpii ? Ca nu e nici o impresie pe aici..
Bafta la reparatie.
Comment
-
nu stiu exact , ca sunt mai multe modificari .
am schimbat azi sonda de la servo , sa speram ca nu mai curge ulei .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
gata masina .
tre sa imi caut stopuri :PAttached FilesLast edited by Cristi_Xp; 9 July 2010, 19:11.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment