Clar alte stopuri mai frumoase si sa pozitionezi toba aia cum trebuie. A iesit bine vad!
Masina mea
Collapse
X
-
-
toba inainte sa ma loveasca era ridicata mai sus , doar ca troncanea prin caroserie , de aia am pus-o un pic mai jos .multumesc frumos de urari , incerc sa ajung la Sibiu si anul acesta
nu zi de japan , ca nu-s fan de nicio culoare )Last edited by Cristi_Xp; 9 July 2010, 20:35.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
stopuri de metro:>oricum,arata bine tare mai ales cu capota asta
de ce nu ai pus bara de ph2?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Arata foarte bine
Niste stopuri si un numar mai "nou" ca ala e cam sifonat )
Dupa parearea mea tot stopurile puse mai jos sunt cele mai frumoase
BaftaAttached Filesfara linkuri externe in semnatura
Comment
-
am pus si eu etrierii de van ,am aerisit , are idee careva de ce imi prinde doar jos frana ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Asa am patit si eu...dar eu zic ca trebuiesc lasate sa se "pasuiasca" placutele pe disc...si eventual dupa , o re-aerisire...sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment