Masina mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CataFOF..a schimbat si lichidul atunci
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Aha...am inteles.
      sigpic

Comment

• Incearca o aierisire in X...

Bafta!
        sigpic

Comment

• facut in X , doar ca se pare ca am inceput cu stanga spate , si nu cu dreapta spate cum scrie in manual .Mai incercam
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• asa mi s-a intamplat si mie...prindea doar jos...acuma prinde bine...si-a revenit singura
            cum e cu aerisirea aia in X?ce rol are?
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Auzisem ceva legat de repartitor, cand pui suspensie sport si cobori mai aproape de asfalt nu mai lucreza lafel si trebuie ajustat ... sa fi de acolo oare?
              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Cristi,cum ti-ai vopsit etrierii?Cu spray sau pensula?Cum imi recomanzi?Si inca ceva...trebuie sa am grija sa nu ajunga vopsea pe undeva,pe langa pistonas?Il poate afecta?Ce trebuie sa protejez?
                Cumpar volan de Duster

Comment

• cele cu ABS nu au repartitor ...
                  si da Cristi , trebuie sa incepi cu cea mai departe zona fata de pompa.

Comment

• fof-ule , mancatash fofoloanca , cele cu abs nu au repartitor mecanic , il au electronic mai exact EBD dar in mare tot aia e , nu???

sigpic

Comment

• In mare tot aia face... diferenta e ca cel mecanic tre' sa'l reglezi tu cu manutza iar EBD'u sa regleaza singurel.
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• adica cum??? sa-i reglezi ce?
                        repartitor , explicat asa babeste , in functie de cat de incarcata e masina respectiv puntea spate , repartizeaza fortele de franare fata , spate. ala mecanic are o tija si prin tija aia regleaza forta de franare.
                        la ebd , e tot ``o tija`` dar comanda de reglare nu se mai face mecanic se face electric , adica se trimite o comanda electrica catre partea de abs si aia repartizeaza bla bla...

nu-i asa sau am visat eu urat?

sigpic

Comment

• Daca tot compari repartitorul mecanic cu ebd-ul ,cum stie ebd daca masina e incarcata sau goala?

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
                            Cristi,cum ti-ai vopsit etrierii?Cu spray sau pensula?Cum imi recomanzi?Si inca ceva...trebuie sa am grija sa nu ajunga vopsea pe undeva,pe langa pistonas?Il poate afecta?Ce trebuie sa protejez?
                            cu spray de etrieri , sa nu ajunga pe cauciucul de la cilindru .
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• trebuie sa se pasuiasca placutele cu discul si la 4 ani ar trebui schimbat lichidul ...la FOF cand l-am schimbat a fost o diferenta sesizabila .

Din poza care ai puso se vede furtunul de la etrier ca ar face curba spre roata ...daca mai faci aerisirea verifica ca nici unul din furtunase sa nu fie julit la viraj maxim .

Comment

• s-a intors din pozitia aia ,dupa ce am facut poza .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google