CataFOF..a schimbat si lichidul atunci
Masina mea
Collapse
X
-
-
facut in X , doar ca se pare ca am inceput cu stanga spate , si nu cu dreapta spate cum scrie in manual .Mai incercamPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
asa mi s-a intamplat si mie...prindea doar jos...acuma prinde bine...si-a revenit singura
cum e cu aerisirea aia in X?ce rol are?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
adica cum??? sa-i reglezi ce?
repartitor , explicat asa babeste , in functie de cat de incarcata e masina respectiv puntea spate , repartizeaza fortele de franare fata , spate. ala mecanic are o tija si prin tija aia regleaza forta de franare.
la ebd , e tot ``o tija`` dar comanda de reglare nu se mai face mecanic se face electric , adica se trimite o comanda electrica catre partea de abs si aia repartizeaza bla bla...
nu-i asa sau am visat eu urat?
sigpic
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostCristi,cum ti-ai vopsit etrierii?Cu spray sau pensula?Cum imi recomanzi?Si inca ceva...trebuie sa am grija sa nu ajunga vopsea pe undeva,pe langa pistonas?Il poate afecta?Ce trebuie sa protejez?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
trebuie sa se pasuiasca placutele cu discul si la 4 ani ar trebui schimbat lichidul ...la FOF cand l-am schimbat a fost o diferenta sesizabila .
Din poza care ai puso se vede furtunul de la etrier ca ar face curba spre roata ...daca mai faci aerisirea verifica ca nici unul din furtunase sa nu fie julit la viraj maxim .
Comment
Comment